ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επένδυση με πέντε νεαρούς

επένδυση-με-πέντε-νεαρούς-490793

 

 

Επένδυση με πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές κάνει η Νίκη, που συμφώνησε με τους Βλαχοκυριάκο, Χρυσοχοΐδη, Μπαϊμάκη και Σίμη, ενώ εκτός απροόπτου θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Παπαδήμας. Εν τω μεταξύ ο Βαγγέλης Στουρνάρας δεν πήγε στο χθεσινό ραντεβού με το Στράτο Γιδόπουλο και ο έμπειρος παράγοντας ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του κοιτάει άλλες λύσεις.

 

 
Εν τω μεταξύ σε συμφωνία με πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές προχώρησε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για να συμπληρώσει το ρόστερ της. Ο Νίκος Παπαδήμας αναμένεται να παραχωρηθεί σήμερα δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στη Νίκη. Οι ερυθρόλευκοι θα τον κάνουν επαγγελματία και στη συνέχεια θα κινήσουν τις διαδικασίες για να παραχωρηθεί στους κυανόλευκους.
Παίκτες της Νίκης θεωρούνται οι Κώστας Βλαχοκυριάκος, αμυντικό χαφ 21 ετών, Γιάννης Χρυσοχοΐδης 19 ετών, στόπερ από ΠΑΟΚ, ο 20χρονος τερματοφύλακας Πέτρος Μπαϊμάκης προέρχεται από την ΑΕΛ κι ο Θεόδωρος Σίνης 19 ετών επιθετικό χαφ, που προέρχεται από Αετό Σκύδρας. Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί επίσης για τη Νίκη οι Ντάνιτς και Δραγάτης, ενώ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στη Νέα Ιωνία και ο Αγγελος Διγκόζης.  
 
Εξαφανίστηκε ο Στουρνάρας, στροφή σε Κωνσταντόπουλο
Οσον αφορά στην υπόθεση του Στουρνάρα, ο έμπειρος αμυντικός ήταν από τους πρώτους που φερόταν να είχαν συμφωνήσει. Μάλιστα ο ίδιος δήλωνε ότι μένουν μόνο τα τυπικά και ότι δεν μιλάει με καμία άλλη ομάδα εκτός της Νίκης Βόλου. Στο προχθεσινό ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ ο Στουρνάρας δεν φάνηκε, ωστόσο τηλεφώνησε και δικαιολογήθηκε ότι ξέχασε πως ήταν για τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο Γιδόπουλος του έκλεισε εκ νέου ραντεβού, έχοντας έτοιμα τα συμβόλαια στην Αθήνα για χθες το απόγευμα. Ομως ο παίκτης δεν είχε φανεί μέχρι το βράδυ και ήταν… εξαφανισμένος. Ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του ο Στράτος Γιδόπουλος εξετάζει άλλη λύση για την άμυνα και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επαφή με τον 24χρονο Αντώνη Κωνσταντόπουλο της Καλαμάτας, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Αγγελος Διγκόζης. Ο Κωνσταντόπουλος είναι αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται ως στόπερ και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έπαιξε σε 25 παιχνίδια με τη φανέλα της μαύρης θύελλας, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Εχει αγωνιστεί επίσης στον Μεσσηνιακό. Συνολικά μετρά 45 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία με ένα τέρμα και 35 στη Γ’.  
Επίσης προτάθηκε στην ΠΑΕ ο 21χρονος Αμβρόσιος Παπαδόπουλος με θητεία σε Ξάνθη και Θρασύβουλο. Εν τω μεταξύ συνεχίζουν να εξετάζονται οι περιπτώσεις των Βακουφτσή, Μαϊστρέλλη και Χανιώτη. Βέβαια για τον πρώτο υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτηθεί, ενώ απομακρύνεται ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, που βρίσκεται στο στόχαστρο και του Εθνικού. Σήμερα μάλιστα ίσως υπάρξει ραντεβού με τον Βακουφτσή, ώστε να κλείσει το θέμα του Ελληνα σέντερ φορ που αναζητά η Νίκη Βόλου. Συνεχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον και για τον έμπειρο αμυντικό Βασίλη Σαμαρά.
 
Ηθελε μεγαλύτερη κατηγορία
Ο Ολλανδός Σακίμπ Ταγιέμπ, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις της Νίκης, δεν θα ντυθεί στα κυανόλευκα. Σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή ο μάνατζέρ του δεν τον είχε πληροφορήσει ότι η Νίκη αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και ο ίδιος επιθυμεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ετσι «έκλεισε την πόρτα» στους κυανόλευκους, που θα επιθυμούσαν διακαώς να τον εντάξουν στην ομάδα, καθώς ήταν σίγουροι πως θα αποτελούσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που θα έκαναν τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.  
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου