ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη για Πύρασο

φιλική-νίκη-για-πύρασο-491254

Τη νίκη στο τρίτο του φιλικό κόντρα στον Ηρακλή Βόλου σημείωσε χθες ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, επικρατώντας με 3-0 στο γήπεδο Μικροθηβών. Για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη που μετρούσε δύο ήττες μέχρι στιγμής δύο φορές σκόραρε ο Νούσιας, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Το τρίτο τέρμα της ομάδας της Νέας Αγχιάλου σημείωσε ο Κωνσταντάκος.
Συγκεκριμένα στο 44’ με σουτ εντός περιοχής ο Νούσιας άνοιξε το σκορ έπειτα από πάσα που προηγήθηκε από τον Φούκη. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ ο Νούσιας σημείωσε το δεύτερό του τέρμα, όταν μετά από κάθετη πάσα του Βούλγαρη νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Νούσιας είχε και δύο δοκάρια στο 64’ και στο 78’, με την πρώτη περίπτωση να σταματάει η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη δεύτερη ο Κωνσταντάκος πάσαρε για τον Νούσια που δεν μπόρεσε να σημειώσει χατ – τρικ. Το τελικό 3-0 σημειώθηκε από τον Κωνσταντάκο στο 79’, με τον Βούλγαρη να πραγματοποιεί ακόμη μία ασίστ. Πάντως καλή ήταν και η παρουσία του Ηρακλή Βόλου, που έχασε ευκαιρίες να σκοράρει με του Ναλμπάντη και Ασλάνογλου. Τα φιλικά της ομάδας του Λάκη Μπακάλη συνεχίζονται στις 13Αυγούστου κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου στο γήπεδο του Δήμου Αισωνίας. Από εκεί και πέρα ακόμη ένα δυνατό τεστ ενόψει της πρεμιέρας του περιφερειακού πρωταθλήματος θα δοθεί με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, με την ομάδα της Λάρισας να μεταβαίνει στο γήπεδο Αϊδινίου στις 18 Αυγούστου. Μετά το φιλικό με την ομάδα της Τσαριτσάνης, ο Πύρασος θα βρεθεί στις 22 Αυγούστου στο γήπεδο Φιλιππούπολης, εκεί όπου ο Απόλλων Λάρισας θα φιλοξενήσει την ομάδα της Νέας Αγχιάλου. Στις 28 Αυγούστου ο Πύρασος θα βρεθεί στην Ελασσόνα να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα φιλικά του Αυγούστου ολοκληρώνονται στο Στάδιο Αλμυρού με αντιμέτωπο τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι χθες ο Πύρασος μετρούσε δύο ήττες στα φιλικά του παιχνίδια, μιας και είχε ηττηθεί από την Ένωση Σπερχειάδας με 2-0 στο γήπεδο Αϊδινίου, ενώ σε νέο φιλικό στο Λιανοκλάδι ηττήθηκε με το βαρύ 5-1.
*Σήμερα στις 5.30 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο «Ολγα Βασδέκη» θα γίνει ο αγιασμός της ομάδας του Ηρακλή και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Μαγνησιακό σε φιλικό παιχνίδι.
ΠΥΡΑΣΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Βαν Ντε Γούιχε, Κόκκας, Τανάγιας, Σκουφογιάννης, Αναστασίου, Φούκης, Μπούτλας, Βούλγαρης, Ταφίλης, Δ.Μπασδάνης, Νούσιας.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Τσάμης, Κωστούλας, Τσινής, Τσέργας και Κιλμπασάνης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηρόφωτος): Αρβανίτης, πΠασπαλάρης, Θεοδοσιάδης, Τσαμπάζης, Ναλμπάντης, Δ. Τσουκάλης, Καρυωτάκης, Ασλάνογλου, Παπαδάκης, Φέιζο, Νάκου.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Σολαρίδης, Α. Τσουκάλης, Φασούλας, Σκέμπι, Α. Σαμαράς, Σ. Σαμαράς, Δεληγιάννης, Γαβρινιώτης, Κιπτίου, Γκίκας, Μ. Μακρόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου