ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο φιλικό με Ηρακλή ο Πύρασος

νέο-φιλικό-με-ηρακλή-ο-πύρασος-485109

Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Πυράσου, η οποία μέχρι στιγμής μετράει δύο ήττες στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Η τελευταία ήττα της ομάδας της Νέας Αγχιάλου σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο με αντίπαλο τον Αγρότη στο Λιανοκλάδι.

Οι κυανόλευκοι στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσαν γνώρισαν την ήττα με το βαρύ 5-1 από την ομάδα του Αγρότη στο Λιανοκλάδι, ωστόσο άπαντες είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια, μιας και αυτό που μετρά είναι τα επίσημα παιχνίδια. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί άλλωστε και πέρυσι με την ομάδα του Λάκη Μπακάλη να μην μπορεί να σταυρώσει νίκη σε φιλικό επίπεδο και στη συνέχεια στα επίσημα ματς να πετάει φωτιές. Είναι βέβαιο πως η προετοιμασία που έχει ξεκινήσει ο Πύρασος είναι αρκετά δυνατή και αυτό φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες να μην μπορούν να αποδώσουν αυτά που ξέρουν και έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει ανησυχία από την τεχνική ηγεσία που αισιοδοξεί πως όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για νέες διακρίσεις. Όσον αφορά στο φιλικό με τον Αγρότη δεν χωρά μεγάλων αναλύσεων, με το Λάκη Μπακάλη να παρατάσσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι: Τσιλίγκος, Κόκκας, Γκάγκας, Στεφανής Αναστασίου, Ν. Μπασδάνης, Π. Βούλγαρης, Κωνσταντάκος, Φασουράκης, Πετρίδης και Κοντοβάς.Στην επανάληψη χρόνο συμμετοχής πήραν οι: Βαν ντε Γουίχε, Δανόπουλος, Φραγκούλης, Μπλότσικας, Τανάγιας, Μπούτλας, Θ. Βούλγαρης, Σκουφογιάννης, Ταφίλης, Φούκης και Αναγνώστου. Όσον αφορά τα τέρματα της αναμέτρησης αυτά σημείωσαν στο 5’ ο Τατσιόπουλος, στο 20’ ο Μπακαλίδης, στο 32’ ο Μπουγιώτας, στο 62’ και στο 86’ ο Βεστάκης, ενώ ο Πύρασος μείωσε σε 2-1 με την κεφαλιά του Πετρίδη στο 25’. Οι κυανόλευκοι σήμερα στις 6μ.μ. στο γήπεδο των Μικροθηβών θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Βόλου στο τρίτο συνεχόμενο φιλικό προετοιμασίας, ενώ ανακοινώθηκε ακόμη ένα φιλικό κόντρα στην Ελασσόνα εκτός έδρας στις 28 Αυγούστου.

Στις 18 το πρώτο φιλικό του Ρήγα

Στις 18 Αυγούστου με αντίπαλο τον Σαρακηνό ξεκινούν τα φιλικά παιχνίδια για λογαριασμό του Ρήγα Φεραίου. Οι κυανόλευκοι που επέστρεψαν μετά από απουσία ενός χρόνου στο περιφερειακό πρωτάθλημα θα φιλοξενήσουν τον Σαρακηνό στο Βελεστίνο. Στις 21 του ίδιου μήνα θα δοθεί νέο φιλικό με ακόμη μία ομάδα της Α΄ Ε.Π.Σ.Θ., την ΑΕ Διμηνίου. Στις 25 Αυγούστου ο Πυργετός θα φιλοξενηθεί από το Ρήγα και τρεις μέρες μετά στο γήπεδο Αλμυρού ο ΓΣΑ θα υποδεχθεί την ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου. Τους κυανόλευκους περιμένει νέο παιχνίδι μία μέρα απέναντι στην Χλόη. Για την 1 Σεπτέμβρη έχει ορισθεί φιλικό με την Ακρόπολη Σέσκλου, η οποία και θα φιλοξενηθεί στο Βελεστίνο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου