ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απογοήτευση για την ισοπαλία, χαμόγελα για τους μικρούς στη Νίκη Βόλου

απογοήτευση-για-την-ισοπαλία-χαμόγελ-481062

Σε κακό δαίμονα της Νίκης Βόλου αποδείχθηκαν οι νεοφώτιστοι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι δεν το άξιζαν, πήραν την ισοπαλία χθες στο Π. Μαγουλάς με 1-1.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι από νωρίς, καθώς η εμφάνιση του Θανάση Τζήμα στα γραφεία της Ερασιτεχνικής και κάτω από τη θύρα της Μαιάνδρου ήρθε να προκαλέσει ταραχή στους κυανόλευκους οπαδούς, οι οποίοι τον προπηλάκισαν και τον ανάγκασαν σε… άτακτη φυγή, αφού πρώτα ο Κατερινιός παράγοντας πρόλαβε να καταβάλει τα χρήματα στους διαιτητές, πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Ο αγώνας

Με δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, τον 16χρονο τερματοφύλακα Βαγγέλη Ράπτη και τον 17χρονο επιθετικό Αγγελο Ματθαίου να παίρνουν φανέλα βασικού για πρώτη φορά φέτος, η Νίκη θέλησε να κάνει μια νέα επανεκκίνηση μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι, που παρ’ ολίγο να κάνουν τη ζημιά στο 3ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Τσιώλη πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ράπτη. Η Νίκη θέλησε να πάρει τον έλεγχο, απαντώντας με τρεις ευκαιρίες στη συνέχεια με τους Δημολιό, Σκοπελίτη και Ματθαίου, αλλά καμία εξ’ αυτών δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανάλογη… ατυχία είχε και η τελική προσπάθεια του Μέτσε στο 30’, με τον Ματθαίου να κερδίζει το χειροκρότημα, όταν είδε δικό του σουτ να σταματά στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Πέντε λεπτά πριν από το φινάλε του α’ μέρους, οι Μαύροι Αετοί κατάφεραν να ξαναπατήσουν περιοχή, με τον Βέρβερα να σουτάρει δυνατά, εκεί όπου ο Ράπτης κέρδισε το χειροκρότημα με τη σειρά του, απομακρύνοντας με τις γροθιές. Στην τελευταία αξιόλογη φάση πριν την ανάπαυλα φάουλ του Νικλητσιώτη πέρασε άουτ, με τη Νίκη να μπαίνει ακόμη πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ετσι, στο 51’ σουτ του Σκοπελίτη από το ημικύκλιο απέκρουσε με δυσκολία ο Θεολόγης και ένα λεπτό αργότερα ο Ματθαίου δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα-σουτ του Γαρυφαλλόπουλου. Ανάλογη ευκαιρία έχασαν και οι φιλοξενούμενοι στο 53’ με τον αφύλακτο Ρόμπο, και μετά από εκτέλεση φάουλ.

Δέκα λεπτά από την έναρξη του β’ μέρους, η Νίκη έφτασε μια ανάσα από το πολυπόθητο γκολ, με το Δημολιό να σεντράρει από τα αριστερά και τον Γαρυφαλλόπουλο να στρώνει την μπάλα για τον Πετράκο, που σούταρε ελάχιστα πάνω από την εστία, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ.

Ενα λεπτό αργότερα, όμως ήρθε και το γκολ, με τον Αλεξανδρή να ξεκινά την προσπάθεια, δίνοντας στον Χατζόγλου, με τον κεντρικό αμυντικό να βγαίνει απέναντι από το Θεολόγη, σημειώνοντας το 1-0.

Με τη μία ώρα παιχνιδιού να έχει συμπληρωθεί, η Νίκη έχασε τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει το τρίποντο, με τον Γαρυφαλλόπουλο να βρίσκει όμορφα τον Ματθαίου, αλλά αυτός αντί να πλασάρει θέλησε να σουτάρει με δύναμη απέναντι από τον Θεολόγη, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Κι ενώ η Νίκη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε για ένα δεύτερο γκολ, οι φιλοξενούμενοι ήρθαν να εκμεταλλευτούν την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 85’. Συγκεκριμένα ο Σκρέκας πάτησε μέσα στη περιοχή των κυανόλευκων και με κεφαλιά βρήκε τον Μπαλτιμά, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράπτη, παρά την προσπάθεια του νεαρού τερματοφύλακα να σώσει την εστία του.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ 1-1

Γήπεδο: Π. Μαγουλάς

27η αγωνιστική- Γ’ Εθνική

Σκόρερ: 56’ Χατζόγλου, 85’ Μπαλτιμάς

Κίτρινες: Μέτσε, Γαρυφαλλόπουλος-Σκρέκας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Ξηροφώτος) Ράπτης, Αλεξανδρής, Δημολιός, Χατζόγλου, Βέργος, Πετράκος, Μέτσε, Νικλητσιώτης, Σκοπελίτης (74’ Βουρδάκης), Γαρυφαλλόπουλος, Ματθαίου (68’ Τσιανάκας).

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ: Θεολόγης, Τεντολούρης, Γιαννούλης, Ρόμπος, Αετόπουλος, Κεχαγιάς, Σκόνδρας, Φλιούγκος, Μπαλτιμάς (88’ λ. τρ. Μουρίκης), Βερβέρας, Τσιώλης (50’ Σκρέκας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου