ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικές δοκιμασίες για Πύρασο και Ρ. Φεραίο

φιλικές-δοκιμασίες-για-πύρασο-και-ρ-φε-489464

Ακόμη ένα φιλικό έδωσε χθες η ομάδα του Πυράσου, η οποία αντιμετώπισε τον Αγρότη στο Λιανοκλάδι. Όσον αφορά στα φιλικά του Ρήγα Φεραίου, αυτά θα ξεκινήσουν στις 18 Αυγούστου με αντίπαλο το Σαρακηνό στο Βελεστίνο.

Ο Ρήγας Φεραίος

Μετά τις τελευταίες του μεταγραφικές προσθήκες ο Ρήγας Φεραίος συνεχίζει να χτίζει την ομάδα η οποία θα καταφέρει να σταθεί επάξια την νέα περίοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα, αποφεύγοντας τον υποβιβασμό, σε αντίθεση με ό,τι έγινε την περίοδο 2008-09, οδηγούμενος στο τοπικό πρωτάθλημα από όπου και επιστρέφει ως πρωταθλητής. Με τεχνικό τον Γιώργο Καραμίχαλο και αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του ο ιστορικός σύλλογος του Βελεστίνου θα ξεκινήσει τα φιλικά τεστ στις 18 Αυγούστου, όταν και θα φιλοξενηθεί στο Βελεστίνο ο Σαρακηνός. Τρεις ημέρες μετά νέος αντίπαλος θα είναι η ΑΕ Διμηνίου, δίχως να έχει οριστεί ακόμη η έδρα. Σε νέο φιλικό 25 Αυγούστου στο Βελεστίνο θα βρεθεί ο Πυργετός, ενώ στις 28 στο γήπεδο Αλμυρού ο ΓΣΑ θα φιλοξενήσει τους κυανόλευκους. Μία μέρα μετά δηλαδή στις 29 θα δοθεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με τη Χλόη, ενώ την 1 Σεπτέμβρη η Ακρόπολη Σέσκλου θα φιλοξενηθεί στο Βελεστίνο. Σημειώνεται πως το ρόστερ του Ρήγα ενίσχυσαν φέτος οι: Χατζής, Μπατσικώστας, Μαυρίδης, Πατράς, Χατζηαθανασίου, Μπριάζνας, Βουραζέρης, Ζαχαράκης, Λαμπρογιώργος, Κουρίτας, Ντόντος, Κωνσταντάκος, Μόσιος, Προβιάς, Τριχόπουλος, Δανιλόπουλος και Κουσιάς.

 

Ο Πύρασος

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη μετά το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον σύλλογο της Ένωσης Σπερχειάδας-Μακρακώμης αγωνίστηκαν χθες το απόγευμα με τον τεχνικό Λάκη Μπακάλη να βγάζει για ακόμη μια φορά χρήσιμα συμπεράσματα για την λειτουργία της ομάδας. Οι κυανόλευκοι έχουν προγραμματισμένα και άλλα φιλικά στο μέλλον μέσα από τα οποία τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου θα δέσουν με τους παλιούς ποδοσφαιριστές. Το επόμενο φιλικό για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή 13 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕ Διμηνίου στο γήπεδο Διμηνίου. Ακόμη ένα δυνατό τεστ ενόψει της πρεμιέρας του περιφερειακού πρωταθλήματος θα δοθεί με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, με την ομάδα της Λάρισας να μεταβαίνει στο γήπεδο Αϊδινίου. Μετά το φιλικό με την ομάδα της Τσαριστάνης ο Πύρασος θα βρεθεί στις 22 Αυγούστου στο γήπεδο Φιλιππούπολης εκεί όπου ο Απόλλων Λάρισας θα φιλοξενήσει την ομάδα της Νέας Αγχιάλου. Τα φιλικά του Αυγούστου ολοκληρώνονται στο Στάδιο Αλμυρού με αντιμέτωπο τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου