ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελληνες… έτοιμοι για…όλα

ελληνες-έτοιμοι-γιαόλα-489475

Ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί να είναι μια από τις εκπλήξεις της Super League και σε αυτό συμφωνούν έξι από τους Έλληνες παίκτες του, με τη γνώμη τους να έχει σημασία, αφού μόνο ένας εξ αυτών είναι νέος στην ομάδα αλλά έχει εμπειρία Σούπερ Λίγκα
Ο αναγεννημένος Λεωνίδας Καμπάνταης που επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα, ο Στάθης Ρόκας που καλύπτει πολλές θέσεις, ο… εξ αριστερών Γιάννη Ζαραδούκας, η εκ δεξιών από πέρσι αποκάλυψη Νίκος Ψυχοχιός, ο γρήγορος Δημήτρης Πλιάγκας και ο νεαρός Παύλος Μητρόπουλος συμφωνούν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι η έκπληξη.
«Έχω κάνει πολλές προετοιμασίες και τολμώ να πω πως είναι η καλύτερη και η πιο επαγγελματική που έχω κάνει» τονίζει ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ « Δεν κρύβω πως αυτή η χρονιά είναι για μένα μια ευκαιρία να πάρω τη δική μου ρεβάνς, να καλύψω το χαμένο έδαφος».
Ο Στάθης Ρόκας είναι ένας παίκτης ο οποίος με το Σάκη Τσιώλη προπονητή αναγεννάται και πλησιάζει τα όριά του. Μαζί στον Ιωνικό, μαζί στον Θρασύβουλο, μαζί τώρα στον Βόλο…
«Πραγματικά με τον κόουτς νιώθω πιο ελεύθερος . Νομίζω όμως πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε ακόμα περισσότερο βελτιωμένοι και, γιατί όχι, να μην είμαστε εμείς η έκπληξη του φετινής σεζόν…».
Επιλογή του Σάκη Τσιώλη πέρυσι ήταν και ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος τον δικαίωσε, και φέτος δεν κρύβει πως ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού «δεν θα είναι μόνο η παραμονή αλλά και το κάτι παραπάνω».
Ο Δημήτρης Πλιάγκας επιστρέφει στη διάκριση και τονίζει: “Έτσι όπως βλέπω την ομάδα, έχει όλα τα φόντα όχι μόνο να κρατηθεί στην κατηγορία, αλλά και να πρωταγωνιστήσει».
Συγχρονισμένες οι δηλώσεις του 21χρονου Νίκου Ψυχογιού και του ο 20χρονου Παύλου Μητρόπουλου. «Για μας είναι μια σημαντική εμπειρία αυτή η προετοιμασία. Για πρώτη φορά ακολουθούμε τέτοιους ρυθμούς, είμαστε κουρασμένοι, αλλά ξέρουμε πως αυτό είναι για το καλό μας και πως μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου