ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την πλάτη στον τοίχο

με-την-πλάτη-στον-τοίχο-484185

Μεγάλη Παρασκευή θα είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό, που είδε προχθές την Αναντολού Εφές να νικά 64-60 στον πρώτο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη και τρίτο στη σειρά …και να κάνει το 2-1 στα πλέι οφ. Σήμερα (21:15 – TV: ΕΡΤ2) στο 4ο ματς οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκη για να μην επιτρέψουν στην Αναντολού Εφές να τσεκάρει το «εισιτήριο» για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, αφήνοντας εκτός αυτού τον Ολυμπιακό

Sold-out το «Αμπντί Ιπεκτσί»

Την «καυτή» ατμόσφαιρα και τις δύσκολες συνθήκες που θα δημιουργήσουν 12.500 Τούρκοι οπαδοί, πρέπει να ξεπεράσει και σήμερα ο Ολυμπιακός, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στο final-4.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου, η τέταρτη αναμέτρηση της σειράς μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι sold-out, και έτσι το «Αμπντί Ιπεκτσί» αναμένεται κατάμεστο.

Οι διαιτητές Εφές-Ολυμπιακός

Μπορεί χθες να ανακοινώθηκε πως οι Μπόρις Ρίζικ, Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ και Ματέι Μπολτάουζερ θα διευθύνουν τον αγώνα Εφές-Ολυμπιακός, ωστόσο υπήρξε… παρασκήνιο πριν τους ορισμούς.

Αρχικά η Ευρωλίγκα είχε επιλέξει τον πολύπειρο Σέρβο Ίλια Μπελόσεβιτς ως πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, ωστόσο μετά τα πολλά λάθη του (κυρίως σε βάρος των γηπεδούχων) στον τρίτο αγώνα μεταξύ Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποφάσισε να τιμωρήσει σιωπηρά τον πολύπειρο Σέρβο και να τον αντικαταστήσει με τον Μπόρις Ρίζικ.

Έτσι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ και ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ θα είναι οι τρεις διαιτητές στον τέταρτο αγώνα των play offs ανάμεσα σε Εφές και Ολυμπιακό (21:15).

Με τον Μπόρις Ρίζικ ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες και μια ήττα και η Εφές τρεις νίκες.

Με τον Γκαρθία Γκονζάλεθ ο Ολυμπιακός έχει τρεις νίκες και δύο ήττες, ενώ η Εφές έχει μια νίκη και δύο ήττες. Είχε διευθύνει και το πρώτο ματς της σειράς, 87-72 στο ΣΕΦ.

Ο Ματέι Μπολτάουζερ είχε διευθύνει το ματς της κανονικής περιόδου στην Πόλη, που βρήκε νικήτρια την Εφές. Οι Τούρκοι έχουν άλλα δύο ματς μαζί του με ισάριθμες νίκες, ενώ ο Ολυμπιακός άλλες δύο νίκες.

Το πανόραμα στα πλέι οφ της Euroleague:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Μπασκόνια (Ισπανία) 98-90 (1-0)

Παναθηναϊκός Superfoods-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 58-71 (0-1)

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές (Τουρκία) 87-72 (1-0)

Ρεάλ Μαδρίτης-Νταρουσάφακα (Τουρκία) 83-75 (1-0)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Μπασκόνια (Ισπανία) 84-82 (2-0)

Παναθηναϊκός Superfoods -Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 75-80 (0-2)

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές (Τουρκία) 71-73 (1-1)

Ρεάλ Μαδρίτης-Νταρουσάφακα (Τουρκία) 80-84 (1-1)

Μπασκόνια (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 88-90 (0-3)

* Προκρίθηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Παναθηναϊκός (ΕΛΛΑΔΑ) 79-61 (3-0)

* Προκρίθηκε η Φενερμπαχτσέ

Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) 64-60 (2-1)

Νταρουσάφακα (Τουρκία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 81-88 (1-2)

4οι ΑΓΩΝΕΣ: Σήμερα Παρασκευή, 28 Απριλίου

Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) 21:15

Νταρουσάφακα (Τουρκία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου