ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδος και οι «μικροί» για τον Ρήγα Φεραίο

κέρδος-και-οι-μικροί-για-τον-ρήγα-φερ-484215

Τέσσερα ματς απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και ο Ρήγας Φεραίος, η μόνη ομάδα της Μαγνησίας που μπορεί να λέει ότι πέτυχε το στόχο της, αρχίζει σιγά-σιγά να σκέφτεται την επομένη περίοδο, μετρώντας στα υπέρ ότι κατάφερε την παραμονή, ενώ μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Βελεστίνου είναι και οι νεαροί παίκτες, που άρχισαν από φέτος να παίρνουν αγωνιστικές εμπειρίες.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Είναι γεγονός ότι στην ομάδα του Ρήγα ποντάρουν στα νεαρά παιδιά της περιοχής αλλά και φροντίζουν να προγραμματίζουν το αύριο (γι’ αυτό σήμερα υπάρχει συνέλευση), ενώ ο προπονητής της ομάδας, Λάκης Μπακάλης, έχοντας δώσει χρόνο σε «μικρούς», ενδέχεται να το κάνει περισσότερο ως το τέλος…

Ο Ρήγας με 8 νίκες (2 εκτός), 6 ισοπαλίες (3 εκτός) και 12 ήττες (4 εντός), ως το τέλος του πρωταθλήματος έχει 4 ακόμη ματς και αρχικά την Κυριακή 30/4 θα παίξει στην Άρτα με την Αμβρακία Κωστακιών, που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 5 νίκες (4 εντός), 3 ισοπαλίες (2 εντός) και 18 ήττες (7 εντός), ενώ διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος έχουμε τα ματς: 7/5 Ρήγας Φεραίος – Πιερικός, 14/5 Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός Βόλου και 21/5 Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Ρήγας Φεραίος.

Μέχρι τώρα ο Λάκης Μπακάλης έχει χρησιμοποιήσει 22 παίκτες και τρεις παίκτες του Ρήγα Φεραίου έχουν παίξει σε όλα τα ματς (26). Αυτοί είναι ο τερματοφύλακας Τάσος Παπαγιάννης στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα, ο δεξιός μπακ Δημήτρης Χατζηαθανασίου και ο Ντίνος Γεωργατζής.

25 συμμετοχές έχουν ο Σέττος, 24 ο Γκίκας και ο Σπαθής, οι Κιπτίου και Τσελεπής ακολουθούν με 23 …σε 22 αγώνες έχουν παίξει Τζοβάρας, Γκάγκας, και σε 21 οι Αλεξίου, Βουραζέρης.

Ακολουθεί ο Χίσα με 16 ματς (στα 10 βασικός) και με 15 οι Μπόρας (τα 12 ως βασικός) και Λάμπρου (10 ως βασικός). Διψήφιο αριθμό συμμετοχών έχει και ο νεαρός Καναβός έπαιξε σε 14 παιχνίδια (τα 3 από την αρχή) ενώ σε 10 ματς στον α΄ γύρο έπαιξε και ο Ζαχαράκης που αποχώρησε.

Τέσσερεις παίκτες έχουν δύο συμμετοχές, ο στρατευμένος φέτος Γουτούλης (ενώ πέρσι είχε 25 ματς),οι Ράπτης και Χατζής, αλλά και ο Κουσκουρίδας, που είναι ο τρίτος πιο μικρός παίκτης που έπαιξε φέτος στη Γ΄ Εθνική, ενώ μία συμμετοχή είχε ο Δημητρίου που έφυγε τον Ιανουάριο για τη Σκιάθο

Να σημειωθεί ότι δεν έχουν παίξει καθόλου οι τερματοφύλακες Βασίλης Τσουμπέκος και Στέλιος Τσιότρας (που έχουν μία συμμετοχή στο Κύπελλο με την Ιστιαία, με τον δεύτερο στα 15 του να παίρνει στο 77’ τη θέση του έμπειρου συμπαίκτη του), ο Μπομπότης, ο Μπακάλης και φυσικά ο γκολκίπερ Κεφαλάς, που ήταν από νωρίς εκτός ομάδας, ενώ ο Λάκης Μπακάλης έχει πάρει σε αποστολή εκτός του Τσιότρα τον μεσοεπιθετικό Λεωνή Χότζα – μαθητή της Α’ Λυκείου (γεν. 6/6/2001) και τον αμυντικό μέσο Αντώνη Αραμπατζή – μαθητή της Γ’ Γυμνασίου από το Βελεστίνο (γεν. 5/7/2002), από τις ακαδημίες….

Ο Γ. Ρούσσος Μπεκερτζής στο Αμβρακία-Ρήγας

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 27ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την αναμέτρηση του Ρήγα Φεραίου με Αμβρακία Κωστακιών, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Κυριακή 30/4 στις 17.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Άρτας, θα διευθύνει ο κ. Γιώργιος-Ρούσσος Μπεκερτζής (είχε σφυρίξει και το ματς της Νίκης με την Αμβρακία) από την ΕΠΣ Πρέβεζας, με βοηθούς τους κ.κ. Ηλία Κωνσταντίνου και Ηλία Γκαρτζονίκα, επίσης από την ΕΠΣ Πρέβεζας.

Σήμερα η Γ.Σ.

Έκτακτη γενική συνέλευση για σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου συγκαλεί η διοίκηση του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου και θα αρχίσει στις 9 το βράδυ. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.

2. Συζήτηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου