ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρχίζει και τον προγραμματισμό

αρχίζει-και-τον-προγραμματισμό-484296

Το πρώτο εικοσαήμερο του Μαΐου θα γίνει θα γίνει η γενική συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου, που θα αφορά τον προγραμματισμό της νέας περιόδου της ποδοσφαιρικής ομάδας, που έχει άλλα 4 ματς ως το φινάλε του πρωταθλήματος, στοχεύοντας την καλύτερη θέση από αυτή που κατέχει σήμερα, ενώ την Κυριακή αγωνίζεται στη Φιλιππιάδα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό, το ζητούμενο είναι οι άνθρωποι που θα «τρέξουν» την νέα χρονιά την ποδοσφαιρική ομάδα, και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος δεν υπάρχει αδιαφορία, ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, επιβεβαίωσε πως η ΓΣ θα συγκληθεί τον Μάιο, ίσως και πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, και ως τότε καλό είναι να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για την επομένη μέρα.

Μάλιστα ο κ. Τσεκούρας συναντήθηκε με τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο, προκειμένου να απαντήσουν στον ίδιο και το Δ.Σ. του συλλόγου αν θα πορευθούν μαζί και αν υπάρχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει και ενδιαφέρον από τρίτο πρόσωπο για να προσφέρει στον Ολυμπιακό Βόλου ως «συμπαίκτης», εκτός των δύο προαναφερθέντων για τα διοικητικά και οικονομικά.

Στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση που έγινε στην Εξωραϊστική με αφορμή την έναρξη της Έκθεσης Αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Β., ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Ν. Τσεκούρας, αναφέρθηκε στην επιθυμία όλων να στεγαστεί επιτέλους και η ιστορία του συλλόγου σε ένα μουσείο, ενώ τόνισε ότι έναν σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό τον αγαπάμε πάντα και σε κάθε κατηγορία…

Βέβαια η παρουσία του κόσμου, αλλά κυρίως των φορέων και των ανθρώπων που «έγιναν» από τον Ολυμπιακό, μόνο ικανοποιητική δεν ήταν στα εγκαίνια της έκθεσης αρχειακού υλικού του συλλόγου, και ο πρόεδρος της επιτροπής των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού, κ. Ιάσονας Χατζής, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας σύλλογος με κοινωνική προσφορά σε όλους τους τομείς, ενώ ανέφερε, πως όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό θα πρέπει να γραφτούν μέλη στον Ερασιτέχνη, γιατί έτσι θα μπορεί να μεγαλουργήσει ο σύλλογος.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εορτασμού για τα 80 χρόνια, Θανάσης Χαρμάνης, στην ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης του αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλη, πολύ δυνατή και το απέδειξε στο πρόσφατο παρελθόν, και εξέφρασε την ελπίδα πως «ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου και η δύναμή του, θα αποκρούσουν κάθε ξενόφερτο εισβολέα, ο οποίος τους τελευταίους μήνες φημολογείται πως θέλει να βλάψει και να παρεμβληθεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Βόλου», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 19 Μαΐου 2017 και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 18.30 έως τις 21.00, όπου και θα παρευρίσκεται μέλος της διοίκησης και της Ο.Ε. προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους επισκέπτες, ενώ η επόμενη εκδήλωσή για τα ογδόντα χρόνια του συλλόγου θα είναι το μνημόσυνό που θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 9.30 στον Άγιο Δημήτριο Βόλου στη Νέα Δημητριάδα, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βόλου και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για όλους τους παράγοντες αθλητές προπονητές και φίλαθλους του Ολυμπιακού Βόλου που έφυγαν από κοντά μας.

Την Κυριακή στην Φιλιππιάδα

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί την Κυριακή εκτός έδρας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, και ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές, έχει στόχο με καλή ψυχολογία να προσπεράσει τον Καραϊσκάκη, που είναι στο+3 από τη βολιώτικη ομάδα

Απών από το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά και από το επόμενο με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Πανθεσσαλικό θα είναι ο Γιάννης Δωματάς, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, αλλά και ο επίσης τιμωρημένος Ηλίας Σταύρου, ενώ αμφίβολος ήταν ο Φαμπρίτσιο Πότσι, αν και πιστεύεται ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής.

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, η οποία θα διεξαχθεί στην Κυριακή 30/4 στις 17.00 στο Δημοτικό Γήπεδο της Φιλιππιάδας, θα διευθύνει ο κ. Ιωάννης Πάνος από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους κ.κ. Αθανάσιο Θανασιά και Κοσμά Γιώτη, επίσης από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Συνέντευξη ο Αχ. Μπέος

Έπειτα από δεκαπέντε μήνες ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να μιλήσει για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Βόλου. Όπως προανήγγειλε ο δήμαρχος Βόλου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, την ερχόμενη Κυριακή θα εμφανιστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κυριακάτικη αρένα», όπου αναμένεται να μιλήσει για όλους και για όλα, ώστε, όπως υποστηρίζει, να μάθει o κόσμος όλη την αλήθεια…

«Τα τελευταία έξι χρόνια απέχω από ποδόσφαιρο, ενώ τους τελευταίους 15 μήνες αποφάσισα συνειδητά να μην προβώ σε οποιοδήποτε σχολιασμό σε ό,τι αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της μου πόλης μου, τον Βόλο. Επειδή λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες πολλοί και διάφοροι χρησιμοποιούν το όνομά μου συνδέοντας το με τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Βόλου, την ερχόμενη Κυριακή 30 Απριλίου θα δώσω συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Αποστόλη Γαλάτη, ώστε να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στο Facebook.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου