ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα φιλική δοκιμασία για Πύρασο

νέα-φιλική-δοκιμασία-για-πύρασο-490525

Ενα νέο φιλικό παιχνίδι και συγκεκριμένα το δεύτερο κατά σειρά θα δώσει σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Πυράσου Νέας Αγχιάλου στην προσπάθειά της να είναι έτοιμη για την εκκίνηση του περιφερειακού πρωταθλήματος.

Σήμερα στο Λιανοκλάδι οι ποδοσφαιριστές του Λάκη Μπακάλη θα δώσουν το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό τους παιχνίδι, μιας και είχε προηγηθεί η φιλική αναμέτρηση απέναντι στο σύλλογο της Ένωσης Σπερχειάδας-Μακρακώμης, το οποίο έλαβε χώρα στο γήπεδο του Αϊδινίου. Εκεί οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν με σκορ 2-0, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για την τεχνική ηγεσία που έχει ως στόχο να δέσει τους παλιούς με τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας υπάρχει και αυτό που προέχει είναι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές να δέσουν με τους υπόλοιπους, έτσι ώστε ο Πύρασος να γίνει ένα κράμα και να παρουσιαστεί έτοιμος την κατάλληλη στιγμή και δη στους επίσημους αγώνες. Άλλωστε και πέρυσι οι κυανόλευκοι στα φιλικά προετοιμασίας που είχαν δώσει είχαν πολλές ήττες, αλλά με την έναρξη του πρωταθλήματος τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιρικό τμήμα διέγραψαν μια άκρως θετική πορεία για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου που θα ζήλευαν ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία στην κατηγορία. Στην τρίτη χρονιά στο περιφερειακό πρωτάθλημα οι κυανόλευκοι επιθυμούν να έχουν ακόμα καλύτερη παρουσία, έχοντας πλέον μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και γνώση των δύσβατων μονοπατιών της κατηγορίας. Εκτός όμως από το σημερινό φιλικό την ομάδα του Λάκη Μπακάλη περιμένουν και άλλα αγωνιστικά τεστ, αφού στις 13 Αυγούστου θα φιλοξενηθεί στο Διμήνι από την Αθλητική Ενωση και στις 18 Αυγούστου ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα είναι ο επόμενος αντίπαλος στο γήπεδο Αϊδινίου. Στις 22 Αυγούστου στο γήπεδο Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας θα φιλοξενήσει την ομάδα της Νέας Αγχιάλου και τα φιλικά του Αυγούστου ολοκληρώνονται στο Στάδιο Αλμυρού με αντιμέτωπο τον ΓΣΑ. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Νέας Αγχιάλου θα είναι και πάλι έτοιμος να φιλοξενήσει αγώνες στα τέλη Αυγούστου, μιας και οι εργασίες συνεχίζονται.

Ο Ρήγας Φεραίος

Μετά την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 20 και συγκεκριμένα του Νίκου Προβιά και Κουσιά Κωνσταντίνου ο Ρήγας Φεραίος δεν πραγματοποίησε χθες κάποια άλλη μεταγραφή, συνεχίζοντας το δέσιμο της ομάδας μέσα από τις προπονήσεις. Τα φιλικά του συλλόγου ξεκινούν στις 18 Αυγούστου με αντίπαλο το Σαρακηνό. Στις 21 νέος αντίπαλος θα είναι ο σύλλογος της ΑΕ Διμηνίου, ενώ στις 25 ο Πυργετός θα επισκεφθεί τους κυανόλευκους.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου