ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από Δευτέρα τα σπουδαία

από-δευτέρα-τα-σπουδαία-492089

Ανακοινώσεις και μεταγραφές από Δευτέρα… Μέσα στο σαββατοκύριακο δεν αναμένεται να υπάρξει καμία σημαντική εξέλιξη που να αφορά στα μεταγραφικά της Νίκης Βόλου. Οι διοικούντες την ΠΑΕ ψάχνουν τους επόμενους, μετά τους Ντάνιτς και Δραγάτη που αποτέλεσαν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα.

Τη Δευτέρα ξεκινάει επίσημα η προετοιμασία της ομάδας και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα ενίσχυσης και γενικότερα στελέχωσης του ρόστερ. Πολλά μέτωπα παραμένουν ανοιχτά και άπαντες στη Νέα Ιωνία περιμένουν το Στράτο Γιδόπουλο για να πάρει αποφάσεις και να τους ενημερώσει για τις επαφές που κάνει. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε πως θα ανέβει τη Δευτέρα στο Βόλο και περιμένει και το Βαγγέλη Στουρνάρα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο ποδοσφαιριστής στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ με δηλώσεις του: «Αυτή τη στιγμή μιλάω μόνο με τη Νίκη Βόλου. Απλά περιμένω να υπογράψω για να μετέχω κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Τη Δευτέρα θα γίνει ραντεβού στο Βόλο με τον κ. Γιδόπουλο κι αν όλα πάνε καλά θα δώσω κανονικά το απόγευμα το παρών στην προπόνηση της ομάδας», δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός, που φαίνεται πως θα ακολουθήσει τους Ντάνιτς και Δραγάτη.

Από κει και πέρα εντείνεται η αναζήτηση για τους δυο ακόμα κοινοτικούς που χρειάζεται η ομάδα για το πρωτάθλημα της Football League 2. Ετσι τη Δευτέρα αναμένεται να έρθει ο Παραγουανός Μαλντονάδο, που φαινόταν να είχε εγκαταλειφθεί η περίπτωσή του, αλλά σύμφωνα με τη διοίκηση χθες υπήρξε ξανά επαφή και του έκλεισε η ΠΑΕ τα εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης. Επίσης αναμένεται να βρεθεί στη Δευτεριάτικη προπόνηση για περάσει από το μικροσκόπιο του Χόρχε Μπάριος και ένας Σλοβάκος σέντερ φορ και ο νεαρός σέντερ μπακ Παπαδήμας από τους Νέους του Ολυμπιακού Πειραιώς. Οσον αφορά στην περίπτωση του Αγγελου Διγκόζη, ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται προς το παρόν αναποφάσιστος. Καρδίτσα, Εορδαϊκός και Νίκη είναι οι τρεις ομάδες από τις οποίες έχει να επιλέξει, ωστόσο και γι’ αυτόν τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Με το Νίκο Τροΐρη υπάρχει πρόβλημα με τη στρατιωτική του θητεία, καθώς αν παρουσιαστεί τώρα θα χάσει τουλάχιστον 20 ημέρες από την προετοιμασία.

Δοκιμάστηκε Ολλανδός

Στη χθεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ριζομύλου δοκιμάστηκε ένας Ολλανδός ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Σακίμπ Ταγιέμπ, που αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στη Β’ κατηγορία Ολλανδίας με την Ομνιγουορντλ Αλμερ, έχοντας 22 παιχνίδια με δύο γκολ. Την περασμένη περίοδο κατέγραψε 31 συμμετοχές με πέντε τέρματα. Αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος και ως δεύτερος σέντερ φορ. Προέρχεται από τον Αγιαξ στον οποίο αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες του, όχι όμως στην πρώτη.

Χθες δοκιμάστηκε κι ο 20χρονος γκολκίπερ της ΑΕΛ, Πέτρος Μπαϊμάκης. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν σήμερα στο γήπεδο του Ριζομύλου, χωρίς φιλικό παιχνίδι, αφού δεν βρέθηκε αντίπαλος. Γενικότερα η αναζήτηση συνεχίζεται, ενώ προτάθηκε στη Νίκη και ο 36χρονος αμυντικός Βασίλης Σαμαράς. Βέβαια η ηλικία του κάνει τους διοικούντες την ΠΑΕ να μην σκέφτονται ιδιαίτερα θετικά την απόκτησή του…

Επαφές υπάρχουν και με άλλους ποδοσφαιριστές, ενώ καθημερινά μάνατζερ προτείνουν ποδοσφαιριστές στο Στράτο Γιδόπουλο για τη στελέχωση του ρόστερ. Απαντες όμως περιμένουν τις ανακοινώσεις στη Νέα Ιωνία για να πειστούν ότι η ομάδα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου