ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταία ημέρα επί ιταλικού εδάφους

τελευταία-ημέρα-επί-ιταλικού-εδάφους-490818

Τελευταία ημέρα επί ιταλικού εδάφους η σημερινή για τον Ολυμπιακό Βόλου, που αύριο επιστρέφει στη βάση του… πιο δυνατός… ύστερα από δύο εβδομάδες στο Πράτο που ο Σάκης Τσιώλης είδε διάθεση στις προπονήσεις και αγωνιστική βελτίωση σε αρκετά φιλικά.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία «δεμένη» ομάδα, με αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις σε κάθε θέση, με μεγάλα μάλιστα περιθώρια βελτίωσης όταν όλοι οι ποδοσφαιριστές ξεπεράσουν και την κόπωση… Ο στόχος άλλωστε δεν ήταν ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος τον Ιούλιο αλλά στο τέλος Αυγούστου.

Σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση στο Prad at the Stelvio που προχθές χιόνισε, ενώ χθες οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο, ενώ το απογευματινό φυσική κατάσταση και τρέξιμο.

Οι ποδοσφαιριστές και η βολιώτικη αποστολή στις 10.30 το βράδυ θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης και θα βρίσκονται στο Βόλο την Κυριακή το μεσημέρι.

Στο Βόλο όλοι πλέον περιμένουν να δουν τη νέα ομάδα του Σάκη Τσιώλη ακόμη πιο καλή από την πρώτη φορά που εμφανίσθηκε φέτος μπροστά στο κοινό της στο νικηφόρο ματς με τη Λοκομοτίβ.

Στην Ελλάδα οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν: 12/8/10 στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα, 13/8/10 στο ΕΑΚ Βόλου τον ΠΑΣ Γιάννινα, 18/8/10 την ΑΕΛ στη Λάρισα και στις

21/8/10 στο Πανθεσσαλικό τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Πάντως από τη Βόρεια Ιταλία ο Ολυμπιακός επιστρέφει πιο δυνατός και με θετικά συμπεράσματα, αφού στα φιλικά δέχθηκε μόνο δυο γκολ από Κρεμονέζε – Μονακό και είχε καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές, το κύριο χαρακτηριστικό δε της ομάδας είναι το αδιάκοπο πρέσινγκ σε όλους τους χώρους.

Φουλάρει για έναν ακόμη επιθετικό

Στο μεταξύ στο Βόλο αναμένεται να κλείσει και το θέμα με έναν επιπλέον επιθετικό.

Ο μεγαλομέτοχος Αχιλλέας Μπέος, ο τιμ μάνατζερ Τάκης Γιαννόπουλος και ο προπονητής Σάκης Τσιώλης στις συσκέψεις για την τελική ενίσχυση αποφάσισαν την επιπλέον ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με έναν έναν δεύτερο επιθετικό.

Οι περιπτώσεις που έχουν προταθεί είναι δεκάδες, αλλά μέχρι στιγμής απόφαση δεν είχε ληφθεί για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός. Μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό Βόλου εξετάζουν έναν Ιταλό επιθετικό, ενώ στο τραπέζι φέρεται να έπεσε και το όνομα ενός ποδοσφαιριστή από το Μαυροβούνιο. Ενα εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί είναι ότι το τελευταίο –εκτός απροόπτου– κομμάτι στο παζλ δεν θα πρέπει να πιάνει θέση ξένου, αφού αυτές έχουν καλυφθεί.

Στο Βόλο θα είναι και σε ετοιμότητα ο Αργεντινός μέσος Πάολο Φραντζιπάνε, που μετά τον τραυματισμό του στο Βόλο τόσο στο Καρπενήσι, όσο και στο Πράτο υποβαλλόταν σε θεραπεία.

Ακόμη ο Ολυμπιακός Βόλου θα στερηθεί από τις 9 μέχρι τις 12 Αυγούστου τις υπηρεσίες του Ζλόταν Σέλεζι, αφού ο διεθνής Ούγγρος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού έχει κληθεί στην Εθνική της χώρας του που στις 11/8 θα παίξει στο Γουέμπλεϊ με την Αγγλία.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου