ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρελθόν ο Τσάγγαρης για Νίκη

παρελθόν-ο-τσάγγαρης-για-νίκη-492476

Την ώρα που ο Θεοδοσιάδης φαινόταν ως κλεισμένος από τη Νίκη Βόλου, ο έμπειρος αμυντικός που αγωνιζόταν στα Τρίκαλα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου και θα παραμείνει ο Γιάννης Τσάγγαρης ο οποίος ήταν επίσης στόχος των κυανόλευκων. Παράλληλα στη χθεσινή προπόνηση βρέθηκαν οι Λυκούρης, Σίμσερης και Χρυσοχοΐδης, ενώ σήμερα αναμένεται συνάντηση με τον Αγγελο Διγκόζη.

Ο Γιάννης Τσάγγαρης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιέφερε τους κυανόλευκους και του είχε γίνει πρόταση, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας με την οποία κέρδισε πέρυσι την παραμονή στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Εκτός όμως του Γιάννη Τσάγγαρη στην ΑΣΑ θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Θεοδοσιάδης, με τον 35χρονο αμυντικό να αφήνει τα Τρίκαλα για τους κιτρινόμαυρους και μία άλλη θεσσαλική πόλη, όχι όμως το Βόλο. Από εκεί και πέρα στα υπόψιν παραμένουν πάντα οι περιπτώσεις των Μακρή και Στουρνάρα.

Τέσσερις προσθήκες στην προπόνηση

Στη χθεσινή προπόνηση βρέθηκαν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Λυκούρης, ο οποίος και έχει γεννηθεί στις 13 Ιανουαρίου του 1986. Ο Λυκούρης αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και πέρυσι ήταν δανεικός στην ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και με την ομάδα της Νέας Ιωνίας στο περιφερειακό πρωτάθλημα για ενάμισι χρόνο, πριν αφήσει την Αθήνα για να μεταβεί στη Μυτιλήνη όπου και έπαιξε για έξι μήνες. Ο Λυκούρης έχει ύψος 1,90 εκ. και ζυγίζει 82 κιλά. Θεωρείται καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ είναι ιδιαίτερα αλτικός.

Παράλληλα παρών ήταν και ο Γιάννης Χρυσοχοΐδης. ο οποίος ανήκει στην ομάδα U20 του ΠΑΟΚ και είναι αμυντικός, έχοντας γεννηθεί στις 19/5/1991. Εκτός όμως από τους προαναφερθέντες το παρών έδωσαν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα οι Γιώργος Σιμσέρης και Θωμάς Μηλιώτης, με τον πρώτο να είναι τερματοφύλακας και να ανήκει στην ομάδα νέων του Άρη. Από την άλλη ο Μηλιώτης είναι μέσος 18 ετών και αγωνιζόταν στην Καρδίτσα. Η προπόνηση – δοκιμή των κυανόλευκων ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε χθες και πάλι στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο, ενώ η σημερινή προπόνηση ίσως να διεξαχθεί στο Παντελής Μαγουλάς.

Σε αντίθεση πάντως με την προχθεσινή ημέρα χθες δεν αποφασίστηκε αν θα κοπεί κάποιος από τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, με τον Χόρχε Μπάριος να αποφασίζει γι’ αυτό σήμερα πάντα σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Λουκανίδη.

Οι Μπεγιαννάκης και Πάνος κόπηκαν από την τεχνική ηγεσία, ενώ παραμένουν στις προπονήσεις οι Γιώργος Βλάχος, Βαγγέλης Κουτσιαρής, Δημήτρης Μαντζιάρης, Θανάσης Σαλταπίδας, Δημήτρης Φελέκης, όπως και οι Ηλίας Γκίκα και Σωτήρης Χατζητρακόσιας, με τους δύο τελευταίους να ανήκουν στους Νέους Αθλητές. Σήμερα αναμένεται στην προπόνηση της Νίκης να δοκιμαστεί ακόμη ένας τερματοφύλακας ονόματι Μπαϊμάκης που αγωνιζόταν στη Λάρισα.

 

Συνάντηση με Διγγόζη

Ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται να έχει σήμερα επαφή με τον Αγγελο Διγκόζη, προκειμένου ο έμπειρος μέσος με θητεία σε Λάρισα και Αναγέννηση Καρδίτσας. Το θέμα ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να τελειώσει σήμερα, με τη Νίκη να καίγεται για την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή μιας αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα εάν και εφόσον αποκτηθεί και ικανοποιηθεί από την πρόταση της ομάδας της Νέας Ιωνίας. Τέλος, την έλευση ενός υπό δοκιμή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ανέφεραν προχθές φήμες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τις πληροφορίες να πέφτουν στο κενό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου