ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Γεμάτο»… Σαββατοκύριακο Νίκης!

γεμάτο-σαββατοκύριακο-νίκης-490927

Το πιο γεμάτο Σαββατοκύριακο είναι αυτό για τη Νίκη Βόλου καθώς κρίνεται το μέλλον του συλλόγου με εκλογές σήμερα, εν μέρει η άνοδος της ομάδας μπάσκετ και αύριο υπάρχει το κλασικό τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στο σημερινό αποτέλεσμα των εκλογών της Ερασιτεχνικής Νίκης, που παρά τα όσα ακουστήκαν, για μεγάλο διάστημα θα είναι χωρίς «σωτήρες» και τα μέλη του συλλόγου θα κληθούν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη σταθερότητα και στη διοίκηση του Στέργιου Φάτση, που θα είναι ενισχυμένη με αρκετά νέα πρόσωπα…

22 υποψήφιοι δήλωσαν συμμετοχή στις εκλογές και διεκδικούν μία θέση στο 15μελες Δ.Σ. του Συλλόγου, με την εκλογική διαδικασία να διεξάγεται σήμερα στα γραφεία της Νίκης στο Π. Μαγουλάς και με τις κάλπες να ανοίγουν στις 10 το πρωί και να κλείνουν στις 8 το βράδυ… Τελικά το ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου είναι ένα και το μόνο πρόβλημα ήταν η τελευταία «εξαγγελία» Τζήμα, που υποστήριξε ότι θα προσβάλει τις εκλογές μετά, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, αλλά όλοι περιμένουν πως και αυτή η «εξαγγελία» του θα είναι όπως οι άλλες …που πότε δεν έγιναν πράξεις!!!

Μάλιστα χθες ο πρόεδρος της Νίκης, Στέργιος Φάτσης, σχολιάζοντας τα λεγόμενα Τζήμα ανέφερε πως ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου έχει μία αποτυχημένη πορεία στη Νίκη και πως τον ενδιαφέρει μόνο να δημιουργήσει προβλήματα . Μάλιστα τον κάλεσε να παραιτηθεί, γιατί αυτό είναι το καλό που μπορεί να κάνει στη Νίκη.

Σήμερα πάντως χωρίς Τζήμα που δεν είναι καν μέλος της Νίκης, τα μέλη του συλλόγου θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 22 άτομα. Οι 15 πρώτοι θα μπουν στο νέο Δ.Σ. και επτά μέλη θα είναι αναπληρωματικά.

Οι υποψήφιοι, όπως ανακοινώθηκαν από την εφορευτική επιτροπή, θα είναι οι εξής:

Αjet Imeraj (Nίκος)

Νικόλαος Βάτσος

Βασίλης Βενέτης

Νικόλαος Βενέτης

Δημήτρης Γούργος

Γιώργος Διάκος

Αντώνης Καπουρνιώτης

Λευτέρης Κατσαλής

Στέλιος Κολόζος

Γιώργος Κουτσούκης

Μιχάλης Δημήτρης

Πέτρος Παρασκευόπουλος

Αποστόλης Σανίδας

Θεόδωρος Σδούγκος

Άκης Σουγγάρης

Ρούλα Στεφανίδου

Χαράλαμπος (Χάρης)Τόγιας

Χαράλαμπος Τουτουντζόγλου

Ανδρέας Τσάγκαρης

Δημήτρης Τσιόλκας

Στέργιος Φάτσης

Δημήτρης Χατζημπύρρος

Υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή θα είναι οι:

1.Μαυρογιάννης Στέφανος

2. Τάκης Γιώργος

3.Παπαδήμος Ιωάννης

4. Χαλκιάς Ιωάννης

Οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 και από ώρα 10:0 0π.μ. έως 8:00μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Για το Δ.Σ. τα μέλη μπορούν να βάλουν έως 15 σταυρούς και για την Εξελεγκτική Επιτροπή τα μέλη έως 3 σταυρούς.

Σημειώνεται, ότι στις εκλογές έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του συλλόγου και θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών.

Το ντέρμπι γοήτρου

Ως ντέρμπι γοήτρου περιμένει η Νίκη το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Στέφανος Ξηροφώτος, απέφυγε τις δηλώσεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, περιμένει τους Ναουμίδη και Παρασκευαΐδη σε καλή κατάσταση, ενώ ο μόνος παίκτης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο βολιώτικο ντέρμπι είναι ο τιμωρημένος Γαρυφαλλόπουλος. Στη Νίκη κρατούν χαμηλούς τόνους για το ματς της Κυριακής, όσον αφορά την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών αλλά και γενικότερα, και θέλουν να μιλήσουν στο γήπεδο. Ως τώρα τρεις είναι οι παίκτες της Νίκης που έχουν καταφέρει να παίξουν και στα 25 ματς του πρωταθλήματος και μάλιστα οι δύο δεν έχουν γίνει ούτε αλλαγή. Αυτοί είναι ο τερματοφύλακας Νίκος Τζήμας και ο αριστερός μπακ Δημήτρης Δημολιός. Ο Γιάννης Κορέτα από τη μεριά του ξεκίνησε στα 24 ματς ως βασικός, στα επτά εκ των οποίων αντικαταστάθηκε, ενώ στο ματς με την Πύδνα λόγω μη ετοιμότητας εξαιτίας τραυματισμού μπήκε στο γήπεδο στα τελευταία δεκατρία λεπτά.

Ακολουθούν με 24 συμμέτοχες οι Γιώργος Ναουμίδης, Γιώργος Νικλητσιώτης και Νέτι Μέτσε,23 συμμετοχές έχει ο Κόλα, 22 οι Παρασκευαΐδης και Πετράκος ενώ είκοσι συμμετοχές, έχει ο Παπαδήμας. Ο Παπαγεωργίου έχει 18 συμμετοχές, ο Μαλακασιώτης 15 και 13 έχουν οι Βέργος και Αλεξανδρής.

Ακολουθούν οι Σκοπελίτης (8), Γαρυφαλλόπουλος (6), Τσιανάκας, Χατζόγλου και Ματθαίου (2) ενώ από αυτούς που έχουν αποτελέσει παρελθόν, κατά τη διάρκεια της χρονιάς έπαιξαν οι Ζενούνι (9), Τσιουρέλης (8), Βασίλιεβιτς (7), Τορεζάνι (7), Μάριος Παπαδόπουλος (3 ) και Κόκκας (1), ενώ δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη στο πρωτάθλημα οι Βουρδάκης, Ράπτης, Χουζούρης, Χατζησταμάτης, Τασιάς,

Αύριο για τη Νίκη, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ματς γοήτρου, που δίνει όμως την ευκαιρία στους κυανόλευκους -σε περίπτωση διπλού- να ξεπεράσουν στη βαθμολογία τον αντίπαλό τους.

Μπασκετικό ντέρμπι

Πριν το αυριανό τοπικό ποδοσφαιρικό ντέρμπι η Νίκη έχει σήμερα και μπασκετικό ντέρμπι ανόδου, αφού πέντε βήματα έχουν απομείνει για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας μπάσκετ της Νίκης που είναι η επάνοδος στις εθνικές κατηγορίες. Το πρώτο και πιο δύσκολο βήμα από αυτό θα πρέπει να γίνει σήμερα Σάββατο στο ντέρμπι με την πολύ δυνατή ομάδα των Ικάρων Τρικάλων, που δείχνει να είναι και η κύρια συνδιεκδικήτρια της ανόδου.

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, στους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας, καθώς και σε όλους τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας, για το μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς (μέχρι τον επόμενο), σήμερα Σάββατο (22/04, 19:00).

Ζητούμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το Κλειστό Γυμναστήριο, να δώσει δύναμη στους παίκτες και τους προπονητές μας και να γίνει για μια ακόμη ο 6ος μας παίκτης. Θέλουμε τον φίλαθλο μπασκετικό κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια της Νίκης Βόλου να αποκτήσει ξανά τη χαμένη της αίγλη και να κάνει το όνειρο πολλών πραγματικότητα. Το βολιώτικο μπάσκετ πρέπει να έχει εκπροσώπους στις Εθνικές Κατηγορίες και φέτος είναι η ευκαιρία της Νίκης Βόλου.

Η Νίκη Βόλου είναι ο κόσμος της και αυτό μένει να το αποδείξουμε ακόμη μια φορά αυτό το Σάββατο, στις 19:00. Ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας! Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…»

«Δίπλα» στο μπάσκετ, η Ακαδημία ποδοσφαίρου

Σήμερα στις 19:00 η ομάδα μπάσκετ της Νίκης φιλοξενεί τους Ίκαρους Τρικάλων και η συμπαράσταση του κόσμου κρίνεται απαραίτητη με την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης σύσσωμη να δώσει το παρών στην κερκίδα του Κλειστού. Η σχετική ανακοίνωση των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης: «Καλούνται τα παιδιά των “ακαδημιών ποδοσφαίρου και η ομάδα των Νέων Αθλητών της Νίκης Βόλου 1924 ενδεδυμένοι ομοιόμορφα με τα μπλουζάκια του πρόσφατου προπονητικού Camp ή με διακριτικά της ομάδας μας, να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ στις 18:30 ώστε να συμπαρασταθούμε στους καλαθοσφαιριστές της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στο αγώνα της χρονιάς τους Ίκαρους Τρικάλων για την επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στις εθνικές κατηγορίες!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου