ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φάνηκε… πιασμένος

φάνηκε-πιασμένος-487197

Σε ένα παιχνίδι που ασφαλώς δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα ο Πύρασος ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕ Σπερχειάδας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη φάνηκαν κουρασμένοι από τις πολύ δυνατές προπονήσεις και ηττήθηκαν δίκαια από τη σαφώς πιο έτοιμη ομάδα της Σπερχειάδας.

Λόγω του φιλικού χαρακτήρα που είχε το παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά πρόσωπα και σχήματα, αλλά ταυτόχρονα και να δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες της ομάδας να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα των προπονήσεων. Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 24 παίκτες, με διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι της Σπερχειάδας είχαν δύο καλές στιγμές στο 10′ και στο 14′ με τους Πλατανιά και Καλύβα, ενώ ο Πύρασος απάντησε στο 20΄ όταν από φάουλ του Π. Βούλγαρη ο Στεφανής πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 28’ ο Καλύβας πέρασε και τον Τσιλίγκο, πλάσαρε αλλά την τελευταία στιγμή έσωσε ο Γκάγκας, ενώ στο 30’ ο πορτιέρο του Πυράσου απέκρουσε μακρινό σουτ του Πλατανιά. Στο 32’ σουτ του Βούλγαρη απέκρουσε ο Μπόνης και το ημίχρονο έληξε 0-0.

Στην επανάληψη παρά τις πολλές αλλαγές η κούραση άρχισε να κάνει την εμφάνισή της στα πόδια των παικτών του Πυράσου, ενώ δε σημειώθηκαν πολλές αξιόλογες ευκαιρίες. Η Σπερχειάδα άνοιξε το σκορ στο 77′ όταν ο Ψυχογιός έγινε κάτοχος της μπάλας, γύρισε το σώμα του, σούταρε και ο Τσιλίγκος ενώ απέκρουσε, δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ, ενώ τελικό 0-2 έγινε με σουτ του Κουτσούμπα στο 89’ .

Πάντως παρά την ήττα ο Λάκης Μπακάλης φάνηκε καθησυχαστικός, ενώ δεν έδειξε να ανησυχεί για την άσχημη εικόνα της ομάδας, καθώς όπως τόνισε “ήταν το πρώτο φιλικό και οι παίκτες ήταν κουρασμένοι και πιασμένοι. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για συμπεράσματα παρά μόνο για να βλέπουμε εμείς οι προπονητές κάποια πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Α’ ημίχρονο

Τσιλίγγος, Κόκας, Γκάγκας, Στεφανής, Αναστασίου, Μπασδάνης, Βούλγαρης Π., Κωνσταντάκος, Πετρίδης Νούσιας, Μπλότσικας.

Β’ ημίχρονο

Τσιλίγγος, Βούλγαρης Θ., Φραγκούλης, Σκουφογιάννης, Κοντοβάς, Μπούτλας, Δανόπουλος, Φασουράκης, Μπασδάνης Δ.(72′ Αναγνώστου), Χ. Κίτσος (71′ Ταφίλης), Γκιγκιλασβίλι (73′ Φούκης).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου