ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια των δοκιμών στη Νέα Ιωνία

συνέχεια-των-δοκιμών-στη-νέα-ιωνία-492875

Συνεχίστηκαν χθες οι δοκιμές από τον Χόρχε Μπάριος και υπό το βλέμμα του Τάκη Λουκανίδη. Και τα χθεσινά τεστ έγιναν στον Αθλητικό Κέντρο Ολγα Βασδέκη, με δυο ποδοσφαιριστές να αποχωρούν αφού δεν έπεισαν και έξι να έρχονται για να περάσουν από το «μικροσκόπιο» του κυανόλευκου τεχνικού τιμ.

Συγκεκριμένα από τους παίκτες που παραβρέθηκαν στην «πρώτη» συγκέντρωση δεν συνεχίζουν οι Μπεγιαννάκης και Πάνος, που δεν ικανοποίησαν και έδειξαν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Από εκεί και πέρα ήρθαν ο Γιώργος Βλάχος που πέρυσι ανήκε στην Κέρκυρα, ο 20χρονος Βαγγέλης Κουτσιαρής αμυντικό χαφ που αγωνιζόταν σε ομάδα του Περιφερειακού πρωταθλήματος, ο ομογενής από τη Γερμανία Δημήτρης Μαντζιάρης δεξί μπακ, ο επιθετικός Θανάσης Σαλταπίδας, ο οποίος είχε καταγράψει πέρυσι 8 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και ο 20χρονος Δημήτρης Φελέκης που προέρχεται από τον Παναθηναϊκό και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Επίσης με τους παίκτες που δοκιμάστηκαν χθες ήταν και ένας νεαρός τερματοφύλακας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Στην προπόνηση υπήρχαν νέα πρόσωπα, αφού μετείχε και ο Ηλίας Γκίκα από τους Νέους Αθλητές που ήταν με πολιτικά στην «πρώτη», ενώ έδωσε το παρών και ο Σωτήρης Χατζητρακόσιας, χαφ επίσης από τους μικρούς της Νίκης.

Περιμένουν Βραζιλιάνο

Σήμερα στη Νέα Ιωνία περιμένουν έναν Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για να δοκιμαστεί. Ο Παραγουανός Μαλντονάδο φαίνεται πως δεν θα έρθει τελικά και έτσι ο Χόρχε Μπάριος ενημερώθηκε να περιμένει για σήμερα έναν Λατινοαμερικάνο με ιταλικό διαβατήριο. Επίσης αναμένεται και ο άλλος νεαρός από τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα με τις αφίξεις αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες υποχωρήσεις, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός καταλήγει σε συμπεράσματα και σιγά – σιγά ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τους νεαρούς υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές. Η Νίκη αναζητά παίκτες που να μπορούν να σταθούν επάξια στην ενδεκάδα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ώστε να μην παρουσιάζει κενά το βασικό σχήμα λόγω της αναγκαστικής χρησιμοποίησης των νεαρών παικτών.

Από Δευτέρα κανονικά η προετοιμασία

Οσον αφορά στη χθεσινή προπόνηση έλειπε και ο Αντώνης Σωτρίνης, που θα ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία από την ερχόμενη εβδομάδα. Αλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ήδη ανήκουν στο ρόστερ ακολουθούν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και συντήρησης και η προετοιμασία θα ξεκινήσει κανονικά την άλλη Δευτέρα. Να θυμίσουμε ότι οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που έμειναν από πέρυσι θα πρέπει να υπογράψουν νέα συμβόλαια, καθώς έχουν λήξει τα προηγούμενα από τις 30 Ιουνίου. Εν τω μεταξύ οι κυανόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν φιλικό παιχνίδι κυρίως για να τεστάρουν τούς υπό δοκιμήν παίκτες με τον Πυργετό για το Σάββατο. Ο Πυργετός θεωρείται από τις ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος που θα «χτυπήσουν» τη νέα σεζόν την πόρτα της Γ’ Εθνικής.

Τους θεωρούν σίγουρους

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν έρθει στη Νέα Ιωνία, ο Στράτος Γιδόπουλος θεωρεί σίγουρους τους Στουρνάρα, Θεοδοσιάδη και Μακρή. Χθες μιλώντας με τον Χόρχε Μπάριος τού διεμήνυσε ότι είναι τυπικό το θέμα και μένουν μόνο οι υπογραφές για τους τρεις ποδοσφαιριστές. Βέβαια οι φίλαθλοι συνεχίζουν να ανησυχούν κι αν δεν δουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να μετέχουν στις προπονήσεις δεν θα πάψουν να προβληματίζονται… Με το Διγκόζη δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη, ενώ ο Γιάννης Τσάγγαρης ακόμη δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική επαφή με την κυανόλευκη ομάδα και απλά η Νίκη έχει μείνει στο ενδιαφέρον… Να θυμίσουμε ότι στις δηλώσεις του ο Χόρχε Μπάριος κατά την προχθεσινή πρώτη συγκέντρωση είχε πει ότι το ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί κατά ένα 80% στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, ώστε να μεταβεί η ομάδα στα ορεινά των Γρεβενών για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας χωρίς πολλά κενά. Βέβαια κάτι τέτοιο είναι επιθυμία όλων στη Νίκη, αλλά φαίνεται όμως παράλληλα πως είναι και πολύ δύσκολο. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί μόνο δύο παίκτες και συγκεκριμένα ο Κροάτης Αντε Ντάνιτς και ο νεαρός Αλέξης Δραγάτης.

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ Νίκη

Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί δημόσια το Δήμο Νέας Ιωνίας και το Δήμαρχο Παύλο Μαβίδη για την παραχώρηση των ξενώνων του Πανθεσσαλικού Σταδίου στη Νίκη για τις ανάγκες φιλοξενίας των ποδοσφαιριστών».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου