ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεβάνς σε Μαδρίτη και Λέστερ

ρεβάνς-σε-μαδρίτη-και-λέστερ-495661

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα βρεθεί σήμερα το βράδυ (21:45) στο «Μπερναμπέου», για να δώσει χείρα βοηθείας στους συναδέλφους του της Μπάγερν, που θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς της ήττας (1-2) του Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League.

Η έλλειψη του Πολωνού επιθετικού ήταν εμφανής στον αγώνα της «Αλιάντς Αρένα» και κόστισε στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, που θα έχει δύσκολο έργο στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο «Λέβα» ανέκαμψε από τον μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός του πρώτου προημιτελικού, την Κυριακή προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και ο Κάρλο Αντσελότι τον υπολογίζει. Αντίθετα, η Ρεάλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γκάρεθ Μπέιλ. Όπως έκανε γνωστό ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ουαλός άσος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα της Βαυαρίας και δεν θα βρίσκεται στη διάθεσή του, όπως οι επίσης τραυματίες Βαράν και Πέπε. Τη θέση του Μπέιλ στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Ασένσιο, Ίσκο και Βάθκεθ.

Ρόμπεν: «Γκολ στην πρώτη μας ευκαιρία»

Η Μπάγερν κυνηγάει την ανατροπή στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, μετά την ήττα 1-2 στο Μόναχο και ο Άριεν Ρόμπεν τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα τις παρουσιαστούν: «Στην πρώτη ευκαιρία που θα δημιουργήσουμε πρέπει να σκοράρουμε», ανέφερε ο 33χρονος εξτρέμ των Βαυαρών για τη ρεβάνς στα προημιτελικά και συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χειρότεροι από το πρώτο ματς στο Μόναχο. Θα προετοιμάσουμε καλά τους εαυτούς μας και θα κάνουμε το παιχνίδι μας στη Μαδρίτη». Όσον αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στην άμυνα, με τον Χάβι Μαρτίνεθ τιμωρημένο και τους Ματς Χούμελς, Ζερόμ Μπόατενγκ, αμφίβολους λόγω τραυματισμού, ο Ρόμπεν σχολίασε: «Ανεξάρτητα από το ποιος είναι στον αγωνιστικό χώρο, θα παρατάξουμε μία πολύ καλή ομάδα. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Παιχνίδι υψηλού κινδύνου

Η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπάγερν Μονάχου έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου από την αρμόδια επιτροπή κατά της βίας, και για τον λόγο αυτό περίπου 2.000 αστυνομικοί θα δώσουν το παρών στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όπου θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί της βαυαρικής ομάδας.

Με Ζιντάν και του χρόνου

Με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο «τιμόνι» αναμένεται να πορευθεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ρεάλ Μαδρίτης. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος έχει εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Γάλλου τεχνικού. Πλέον ο Ζινεντίν Ζιντάν, χωρίς την πίεση της ανανέωσης του συμβολαίου του, μπορεί πλέον να αφοσιωθεί απερίσπαστος στην τελική ευθεία της σεζόν, θέλοντας να γίνει ο πρώτος προπονητής μετά το 1958, ο οποίος θα οδηγήσει τη «βασίλισσα» στο νταμπλ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League.

Στο άλλο σημερινό ζευγάρι, η Λέστερ θα προσπαθήσει να παραμείνει η έκπληξη της φετινής περιόδου στη διοργάνωση, επιδιώκοντας να ανατρέψει το εις βάρος της άδικο 1-0 της Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο.

Οι πρώτοι αγώνες

Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Μονακό (Γαλλία) 2-3

Γιουβέντους (Ιταλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 3-0

Μπάγερν (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 1-2

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Λέστερ (Αγγλία) 1-0

Το πρόγραμμα

ΤΡΙΤΗ (18/4)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Λέστερ (Αγγλία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

ΤΕΤΑΡΤΗ (19/4)

Μονακό (Γαλλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Γιουβέντους (Ιταλία)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου