ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετράει «κέρδη» και περιμένει

μετράει-κέρδη-και-περιμένει-498096

Μετά την ολοκλήρωση χθες του μεγάλου ποδοσφαιρικού camp που διοργάνωσε για 4 μέρες η Ακαδημία της Νίκης Βόλου, από το οποίο περιμένει αρκετά οφέλη, την ερχόμενη εβδομάδα το ενδιαφέρον θα στραφεί στις εκλογές του συλλόγου και στο ντέρμπι γοήτρου.

Από το καμπ των ακαδημιών, όπου 150 νεαροί ποδοσφαιριστές και 15 προπονητές βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ερμή στο Φυτόκο, παρακολουθώντας τα μαθήματα από τον Βέλγο προπονητή Μισέλ Μπρένιξ και των συνεργατών του, η Νίκη θα περιμένει «κέρδη» στο μέλλον …ενώ τώρα στην τελική ευθεία για τις εκλογές, ο κόσμος και τα μέλη περιμένουν εξαγγελίες υποψηφιότητας και ενότητα για ένα καλύτερο αύριο του συλλόγου.

Μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά όσον αφορά στους υποψηφίους, και είναι πολύ πιθανόν να έχουμε και ανακοινώσεις από τον τωρινό πρόεδρο Στέργιο Φάτση, που είναι ο μόνος σίγουρος πως θα διεκδικήσει την επανεκλογή με σιγουριά σε όσους θα τον πλαισιώσουν στο σχήμα . Αυτό που πολλοί περιμένουν είναι η πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα και το οικονομικό κομμάτι.

Οι εκλογές της 22ας Απριλίου γίνονται μετά την εκκαθάριση του μητρώου μελών καθώς έληξε η προθεσμία και η δυνατότητα ώστε τα μη οικονομικώς ενημερωμένα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης για τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να τακτοποιηθούν, πληρώνοντας τις συνδρομές τους, όπως είχε αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση. Πλέον αναμένεται η κατάθεση υποψηφιοτήτων, αν αυτές υπάρξουν, όμως γενικότερα εκτιμάται ότι θα ήταν έκπληξη αν υπάρξει και δεύτερο ψηφοδέλτιο, αφού και ο Ι. Ξάνθης έχει ανακοινώσει ότι δε θα είναι υποψήφιος, αλλά και ο Σ. Τζήμας, που παρότι θέλει να έχει ρόλο δεν ανακοίνωσε κάτι, παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες του.

Το Σάββατο 22 Απριλίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στην Νίκη, με την προσδοκία αυτές να σημάνουν μία νέα μέρα για τον σύλλογο, αλλά και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο.

Όπως ανακοινώθηκε, η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων υποψηφιοτήτων είναι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου, ενώ πλέον όσα μέλη δεν ανανέωσαν τη συνδρομή τους θα θεωρούνται ότι έχουν διαγραφεί, στην ανακοίνωση της Νίκης αναφέρεται ότι: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 29-3-2017, ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και:

1. Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 22ης Απριλίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” και ώρα 10:00-20:00.

2. Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Προσοχή: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών».

Στο αγωνιστικό μέρος οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν ήδη το πενθήμερο ρεπό τους από την περασμένη Μ. Τρίτη, για να επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για ένα ντέρμπι γοήτρου στις 23 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Φιλοξενεί τους μικρούς της Καλαμαριάς η Νίκη

Την άλλη Τετάρτη 19/4 θα έρθει στον Βόλο φιλοξενούμενος της Νίκης ο Απόλλων Καλαμαριάς με τα τμήματα τζούνιορ, προπαιδικό, παιδικό και νέων.

Ολοκληρώθηκε το 1ο πασχαλινό τουρνουά της Νίκης Β.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 12/4 στο Κλειστό Νέας Ιωνίας το 1o Πασχαλινό τουρνουά μπάσκετ της Νίκης Βόλου (Easter Basketball Tournament) με τη συμμετοχή του Άκρατου Βόλου και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου.

Το τουρνουά ξεκίνησε τη Μ. Δευτέρα 10/4 με κύριο στόχο τα παιδιά μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό των παιχνιδιών να μπορέσουν να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν οι ομάδες ήταν, παιδιά γεν. 2002-03, 2004, 2005-06, 2007-08-09-10).

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά και το ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του Κλειστού Νέας Ιωνίας!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου