ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγιασμός και επίσημη πρώτη της U-17

αγιασμός-και-επίσημη-πρώτη-της-u-17-515182

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΕΑΚ ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της ομάδας U-17 του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην νεοσύστατη ομάδα της ερυθρόλευκης ανήκουν πλέον οι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Βαινάς, Παναγιώτης Βεργίνης, Λευτέρης Βάτσιος, Νίκος Τσιμπανάκος, Κων/νος Τζουρβατζής, Παναγιώτης Γιοβάνης, Ηλίας Συφνιώτης, Προκόπης Ευαγγελός, Βασίλης Κάρρος, Σταμάτης Σχουλής, Θάνος Οικονόμου, Άγγελος Κολημήτρας, Παντελής Τσουκαλάς, Ιωάννης Πρασσάς, Θανάσης Λαδέρης, Αλέξανδρος Διαμαντής, Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Βασίλης Αρσένος, Λευτέρης Παχής, Στέργιος Ζάνης, Νίκος Φιλίππου, Θεοφάνης Πέργαντος, Γιώργος Δημόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Νίκος Μπλούνας, Κων/νος Τσιάκος, Παναγιώτης Κοτσέλος, Κων/νος Τσιμπανογιάννης, Στέφανος Στρούγγης, Κ. Στρούγγης, Περικλής Γάτσιος. Προπονητής της U-17 είναι ο Παντελής Βαρβέκης, γυμναστής ο Σωτήρης Πετσιμέρης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Άρης Γιαννούτσος και φροντιστής ο Δημήτρης Παπαπορφυρίου. Διοικητικός υπεύθυνος ο Ιάσων Χατζής και γενικός αρχηγός ο Νίκος Τσεκούρας. Οι προπονήσεις της U-17 θα γίνονται καθημερινά, το απόγευμα, στο γήπεδο της ‘Αλλης Μεριάς. Ο προπονητής της U-17 Παντελής Βαρβέκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μετά την πρώτη προπόνηση: «Είναι μεγάλη για μένα τιμή που ανέλαβα τη νέα ομάδα U-17 του Ολυμπιακού Βόλου και ευελπιστώ να κάνω περήφανους όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω με τους συνεργάτες μου, ώστε να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Τα παιδιά θα εργαστούν πάνω σε άκρως επαγγελματικά και παιδαγωγικά πρότυπα με στόχο να επανδρώσουν στο μέλλον την επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Το ταλέντο υπάρχει, απαιτείται όμως πολλή και συστηματική δουλειά, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου».

Φιλικά της U-20

Τη διεξαγωγή δύο φιλικών παιχνιδιών της ομάδας U-20 ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Το πρώτο θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου με το Θρασύβουλο και το δεύτερο την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 6 μ.μ., επίσης το ΕΑΚ, με τον Πυργετό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου