ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Αετό Κερασιάς

μεταγραφική-ενίσχυση-για-τον-αετό-κερ-493307

Ρίχνοντας το βάρος στα νέα παιδιά, θέλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο να αναδείξει νέα ταλέντα και να τα προωθήσει, ο Αετός Κερασιάς προχωρά στη μεταγραφική του ενίσχυση, πλαισιώνοντας ταυτόχρονα το ρόστερ και με κάποιους έμπειρους παίκτες .

Στόχος του προπονητή Θεόδωρου Τσαλούχου είναι η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας και να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο. Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο προχώρησε σε άλλη μία μεταγραφή, αυτή του σέντερ φορ, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ρ.Φ. Κισσού, Γιάννη Κωφίδη. Αυτή η μεταγραφή έρχεται να πλαισιώσει τις προηγούμενες τέσσερις που είχε πραγματοποιήσει η διοίκηση της ομάδας, η οποία συμφώνησε τους Μιχάλη Παπαπορφυρίου από τη Δόξα Αερινού, Κώστα Φώτου από τον Πανιώνιο, το Γιάννη Βαρσάμη από τη Δάφνη, όπως και τον πολύπειρο γκολκίπερ Δήμο Τζιανή.
Να σημειωθεί πως στην ομάδα θα προωθηθεί και ο νεαρός Τσακμάκης, ενώ σύμφωνα και με τα όσα μας δήλωσε ο κ. Τσαλούχος, η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν επιθετικό, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να επέλθει οριστική συμφωνία. Με αυτή την προσθήκη υπολογίζεται να κλείσει και το ρόστερ, εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό στην πορεία ή παρατηρηθούν κάποια κενά σε κάποια γραμμή της ομάδας. Τέλος η προετοιμασία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το απόγευμα της 9ης Αυγούστου και ημέρα Δευτέρα στο γήπεδο της ομάδας στην Κερασιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου