ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίνεν: «Ο Ριέρα είναι ανέτοιμος»

λίνεν-ο-ριέρα-είναι-ανέτοιμος-851206

Δεν πρόκειται να ξεκινήσει βασικός ο Αλμπερτ Ριέρα στον αγώνα ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την ερχόμενη Πέμπτη στο Ισραήλ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Εβαλντ Λίνεν, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Ισπανός αριστερός μέσος δεν βρίσκεται ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, οπότε θα βρίσκεται στον πάγκο κι ανάλογα με την εξέλιξη του ματς δεν αποκλείεται να μπει σαν αλλαγή.
«Πάμε για τη νίκη, αλλά το πιο σημαντικό για μας είναι να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό", τόνισε ο Γερμανός προπονητής μετά την προπόνηση, ενώ αναφερόμενος στον Ριέρα είπε: "Είναι ακόμα ανέτοιμος. Δεν έχει κάνει προετοιμασία και θα είναι στον πάγκο. Για μας είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και θα μας βοηθήσει όταν είναι έτοιμος".
Από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε: "Θέλουμε πολύ την πρόκριση και για μας είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Μακάμπι είναι ένας δυνατός αντίπαλος αλλά εμείς έχουμε την εμπειρία να πετύχουμε τον στόχο μας", ενώ ο Ντένις Ρόμενταλ επισήμανε: "Χάρηκα που σκόραρα στον πρώτο αγώνα και θα ήθελα να πετύχω κι άλλα γκολ στην ρεβάνς. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση".
Η προπόνηση των "ερυθρόλευκων" ξεκίνησε στις 19:00 (την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και η αυριανή). Ο Βαλεριάνος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Μιραλάς έκανε θεραπεία. Ατομικό έκανε ο Σοϊλέδης, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου