ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρώτη» με φιλοδοξίες στον Ηρακλή Β.

πρώτη-με-φιλοδοξίες-στον-ηρακλή-β-515630

Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν χθες στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη» στη Νέα Ιωνία, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Ηρακλή. Το «παρών» έδωσαν 33 ποδοσφαιριστές, ενώ όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Ξηροφώτος, οι προοπτικές κατά την φετινή περίοδο είναι πολύ καλές για τον Ηρακλή, ο οποίος έχει ως στόχο την άνοδο στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ.
Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, όμως τις επόμενες ημέρες με την ανακοίνωση πέντε έως έξι μεταγραφών παικτών θα ολοκληρωθεί. Οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη» στη Νέα Ιωνία. Να θυμίσουμε πως ήδη έχουν αποκτηθεί ο γκολκίπερ Κώστας Μίχας από το Σαρακηνό, ο Νίκος Δεληγιάννης που έχει ξαναπαίξει στη Δ΄ με τον Ηρακλή αλλά και σε Μαγνησιακό, Αργώ, Παγασητικό, ο Γιάννης Κουτσοκώστας από το Σαρακηνό, ενώ με εμπειρίες είναι και ο νεοαποκτηθείς νεαρός αριστερός μπακ Γιώργος Πασπαλάρης από τον Κένταυρο, που έχει περάσει και από Ορμίνιο, Ολυμπιακό και Θησέα. Σημαντική θα είναι και η βοήθεια για τον Ηρακλή από τους Δημήτρη Καμακά, που αποκτήθηκε από τον Ρήγα Φεραίο Κισσού, και του Αλέξανδρου Παπαδάκη από τις Μικροθήβες, ενώ στα κυανόλευκα ντύθηκαν και οι πιο νεαροί Ντένις Φέιζο από το Σαρακηνό, ο Μπαρτζώκας από τη Δάφνη και ο Αλέξανδρος Κιπτίου.
Στο μεταξύ από τη διοίκηση της ομάδας ανακοινώθηκαν και τα φιλικά προετοιμασίας Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ο Ηρακλής θα δώσει και μία σειρά φιλικών αγώνων, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 11 Αυγούστου με το Μαγνησιακό (18.00) στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη». Τα υπόλοιπα εντός έδρας φιλικά του Ηρακλή θα διεξαχθούν στις 20/8 με Άρη Μελισσατίκων (17.30), στις 28/8 με Σαρακηνό (17.30) και στις 4/9 με Πανιώνιο (18.00). Εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει στις 14/8 την ομάδα του Ολυμπιακού U-17 στην Άλλη Μεριά (09.00), στις 18/8 στη Χλόη την τοπική ομάδα (17.30), στις 25/8 την Αγ. Παρασκευή (17.30), στις 31/8 στα Καλά Νερά την ΑΕ 2002 (17.30) και στις 2/9 με τον Διαγόρα (17.30) στο Στεφανοβίκειο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου