ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο αίμα στην Εθνική Ανδρών

νέο-αίμα-στην-εθνική-ανδρών-489958

Νέο αίμα στην Εθνική ανδρών με το…καλημέρα από τον Φερνάντο Σάντος που κάλεσε τους Μαρίνο, Γκέντσογλου, Γ. Παπαδόπουλο, Μήτρογλου, Μανιάτη στην αποστολή για το φιλικό με την Σερβία στο Βελιγράδι. Επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Καφές, ενώ έμειναν εκτός αρκετοί Μουντιαλικοί!
Ο νέος τεχνικός της "γαλανόλευκης" προχώρησε σε σημαντικές ανακατατάξεις ενόψει του φιλικού με την Σερβία(11/8-21:30) στο οποίο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, δείχνοντας τις προθέσεις του ενόψει των επίσημων αγώνων για τα προκριματικά του "EURO 2012" τον Σεπτέμβριο.
Έτσι ο Στέργος Μαρίνος που ήταν στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική πλέον είναι στην αποστολή για το φιλικό με την Σερβία ενώ για πρώτη φορά κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Σάββας Γκέντσογλου της ΑΕΚ που μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν δεξί μπακ όσο και αμυντικός μέσος.
Ακόμη ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού αποτελεί μία ακόμη λύση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και κλήθηκε για πρώτη φορά στη "γαλανόλευκη" ενώ για το δεξί άκρο στις επιλογές είναι ο Γιάννης Μανιάτης του Πανιωνίου που επιστρέφει μετά την πρώτη του κλήση για το φιλικό με τη Σενεγάλη τον περασμένο Μάρτιο.
Ο Κώστας Μήτρογλου του Ολυμπιακού εξάλλου αποτελεί την νέα επιλογή στην επίθεση και ενώ ήταν επίσης στην προεπιλογή για το Μουντιάλ. Ο νεαρός φορ έχει μία συμμετοχή στην Εθνική ανδρών στο μπαράζ με την Ουκρανία στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Νοέμβριο.
Στα αξιοσημείωτα κατά τα άλλα είναι η επιστροφή του Παντελή Καφέ μετά από 2,5 χρόνια στην Εθνική ανδρών καθώς ο μέσος της ΑΕΚ είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά τον Φεβρουάριο του 2008 σε τουρνουά στην Κύπρο.
Υπενθυμίζεται ότι από τους παίκτες που κλήθηκαν από τις ομάδες του εξωτερικού, ο Γιώργος Τζαβέλλας της Αιντραχτ Φρανκφούρτης είναι το πρόσωπο που ξεχωρίζει καθώς είχε μείνει εκτός της τελικής 23αδας για το Μουντιάλ την τελευταία στιγμή.
Στον αντίποδα εκτός κλήσεων του Φερνάντο Σάντος σε σχέση με τους διεθνείς που ήταν στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής έμειναν και οι Χαλκιάς, Μόρας, Σεϊταρίδης, Τζιόλης, Πατσατζόγλου, Πρίττας, Καπετάνος και Χαριστέας.
Αναλυτικά την αποστολή, που θα συγκεντρωθεί το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (8/8) σε παραλιακό ξενοδοχείο αποτελούν οι: Σηφάκης (Άρης), Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Πανιώνιος), Μαρίνος (Παναθηναϊκός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Μίλαν), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Τζαβέλλας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Καφές (ΑΕΚ), Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Νίνης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ) και Σαμαράς (Σέλτικ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου