ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με στόχο… μια καλύτερη θέση

με-στόχο-μια-καλύτερη-θέση-505180

Μια καλύτερη θέση από αυτή που βρίσκεται σήμερα, αλλά και η ενότητα ως το τέλος του πρωταθλήματος είναι πλέον ο στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος και αγωνιστικά θα προσπαθήσει για το καλύτερο στα 6 εναπομείναντα παιχνίδια.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την ενότητα και το σχέδιο για το αύριο επιθυμεί και ο κόσμος του Ολυμπιακού, κάτι που φάνηκε και από τις ανακοινώσεις που προηγήθηκαν από τους Austrian Boys και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου, ενώ και η Διοικούσα Επιτροπή που ανέλαβε την ομάδα από το μηδέν το περασμένο καλοκαίρι, με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε πως δεν αφήνει αυτό που ξεκίνησε στη μέση…

Εχει 6 αγώνες

Ενώ μετά το Μάιο θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, μέχρι τότε υπάρχουν 6 αγώνες και η ομάδα καλείται να δείξει την αγωνιστική της αξιοπρέπεια και να ικανοποιήσει τον κόσμο που στήριξε όλη τη χρονιά, ακόμη κι όταν ήταν πικραμένος, βλέποντας από τον περασμένο Νοέμβριο τον Ολυμπιακό να χάνει ευκαιρίες να βρεθεί στην κορυφή!

Ο Ολυμπιακός έχει άλλωστε μέσα στον Απρίλιο δυο ματς γοήτρου, ένα αύριο(9/4) στην Πιερία με τον Διαγόρα Σεβαστής που δεν κέρδισε στο Βόλο, και το δεύτερο μετά το Πάσχα (23/4), το κλασικό βολιώτικο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, αλλά κι ένα τρίτο (30/4) στη Φιλιππιάδα.

Οι υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθούν τον Μάιο με τα ματς για την 28η (7/5): Ολυμπιακός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, 29η (14/5): Ρήγας – Ολυμπιακός και 30η (21/5): Θεσπρωτός-Ολυμπιακός… ενώ θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς.

«Δεν αφήνουμε ακυβέρνητο το καράβι»

Η Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει η ομάδα δεν έχει τελειώσει και δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα, τονίζοντας πως η παρούσα Διοίκηση δεν έμαθε να αφήνει ακυβέρνητο το καράβι στη φουρτούνα. Η ανακοίνωση: «Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, η ομάδα απομακρύνθηκε κατά πολύ από τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, για τον οποίο αγωνίζονταν από την αρχή της χρονιάς.

Ωστόσο, το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει τελειώσει. Η ομάδα μας δεν θα τα παρατήσει, δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα, όπως κάποιοι θα εύχονταν ή έπραξαν στο παρελθόν.

Σεβόμενοι την ιστορία αυτού του Συλλόγου, αλλά και όλο τον κόσμο, που στάθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή, διοίκηση και ποδοσφαιριστές θα ολοκληρώσουν τη χρονιά με αξιοπρέπεια και πάθος, ενώ θα κυνηγήσουν την καλύτερη δυνατή θέση.

Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μάθει στα δύσκολα, όμως η παρούσα Διοίκηση δεν έμαθε να αφήνει ακυβέρνητο το καράβι στη φουρτούνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εδώ και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, καθώς η ιστορία του είναι μεγάλη και ο κόσμος του ενωμένος.

Αυτή λοιπόν την Κυριακή, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο Βατάν, όπου θα αγωνιστεί κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής και η Διοικούσα Επιτροπή ευελπιστεί ο φίλαθλος κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Απουσίες με Διαγόρα

Ο Κώστας Μπράτσος, που από βοηθός ανέλαβε χρέη προπονητή, θα έχει να αντιμετωπίσει στο αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, ενώ η ομάδα σε σχέση με λίγες μέρες πριν είναι με παίκτη λιγότερο με τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σουάνη, ενώ υπάρχουν και 7 παίκτες στο ρόστερ που δεν έχουν ακόμη αγωνιστεί.

Για αύριο κόντρα στον Διαγόρα στην Πιερία οι απουσίες είναι ο Γιάννης Δωματάς, που πήρε κόκκινη στο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης και οι Βασίλης Ιωαννίδης και Παναγιώτης Ζώνας, που συμπλήρωσαν στο ίδιο παιχνίδι τέσσερις κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν. Όλοι τους θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό. Πέρα από τους τιμωρημένους αύριο δεν θα αγωνιστεί και ο τραυματίας Κώστας Οικονόμου, αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Από εκεί και πέρα, στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο, επιστρέφει ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο ματς με τον Καραϊσκάκη. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μαζί με τον Μπόγιαν Ντόικιτς θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού.

Λυμπούδης διαιτητής

Στο αυριανό ματς του Ολυμπιακού Βόλου στην Πιερία με τον Διαγόρα της 25ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο γήπεδο του Βατάν (16.00), θα διευθύνει ο Αριστείδης Λυμπούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Λυμπούδης έχει σφυρίξει φέτος 3 ματς Β΄ και 2 Γ΄ Εθνικής, και την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Νικόλαο Τσιότσο και Νικόλαο Τοροσιάδη, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλονίκη το μπάσκετ

Τελευταία αποστολή της πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 αύριο Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και έχοντας κερδίσει την άνοδό στην Α1, αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς στο φινάλε του πρωταθλήματος, ενώ έχει και προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μουσείο της ΧΑΝΘ, της πρώτης ομάδας που έφερε το άθλημα του μπάσκετ στη χώρα μας.

Μαζί με τη γυναικεία ομάδα θα ταξιδέψουν και οι νεανίδες, που από την Κυριακή 9 έως και την Τετάρτη 12 Απριλίου θα συμμετάσχουν στα προκριματικά της κατηγορίας τους για την πρόκριση τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 09.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, θα πραγματοποιηθεί το αρχιερατικό μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων της ομάδας.

Αύριο Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 11.00 θα γίνει επίσκεψη στο Γηροκομείο Βόλου, όπου θα μοιραστεί ρουχισμός και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου