ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Διαγωνισμός βρεφικής κολύμβησης

διαγωνισμός-βρεφικής-κολύμβησης-505586

Σε μια σημαντική κίνηση ως προς την εξέλιξη της βρεφικής κολύμβησης προχώρησε την περασμένη Δευτέρα 3 Απριλίου ο ΑΟ Δελφίνια Βόλου. Το σωματείο, στο οποίο λειτουργεί ειδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης σε βρέφη, έκανε πράξη τον πρωτοποριακό 1ο Διαγωνισμό για Βρεφική Κολύμβηση, στον οποίο τα μικρά «δελφινάκια», έπαιξαν μέσα στο νερό, κολύμπησαν και συναγωνίστηκαν, κερδίζοντας πλούσια δώρα. Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου: «Ο Αθλητικός Όμιλος Δελφίνια Βόλου τη Δευτέρα 3/4 και ώρα 19.30-20.30 πραγματοποίησε το 1st BABY COMPETITION, έναν διαγωνισμό πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Βόλου, μόνο για τα baby δελφινάκια μας! Μία ώρα γεμάτη από παιχνίδι, βουτιές και μακροβούτια. Τα δελφινάκια μας αφού έπαιξαν, στη συνέχεια διαγωνίστηκαν μεταξύ τους στις εξής κατηγορίες:

1) Καλύτερη μπουρμπουλήθρα

2) Καλύτερο μακροβούτι

3) Καλύτερο splish splash

4) Καλύτερη βουτιά

5) Καλύτερο κολύμπι

Στους νικητές απονεμήθηκαν ενδεικτικά βραβεία και σε όλα τα δελφινάκια μικρά δωράκια, επιβραβεύοντας τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα!

Η βρεφική κολύμβηση είναι ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα, το οποίο εξελίσσεται τα τελευταία 5 χρόνια. Είναι η μοναδική δραστηριότητα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει ένα βρέφος με τη συνοδεία πάντα του ενός γονέα.

Το baby swimming είναι η εκμάθηση κολύμβησης και η καλλιέργεια των έμφυτων βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων με τη μορφή παιχνιδιού σε μωράκια ηλικίας από 3 μηνών έως 4 ετών. Τα βρέφη αισθάνονται ότι παίζουν, ενώ στην ουσία εκπαιδεύονται. Η είσοδος των βρεφών στην πισίνα γίνεται μαζί με συνοδό (συνήθως μπαμπάς ή μαμά) όπου εκτελούν ασκήσεις, με την καθοδήγηση του ειδικού εκπαιδευτή.

Ο Αθλητικός Όμιλος Δελφίνια Βόλου, στηρίζοντας τον βολιώτικο αθλητισμό, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά τον Υγρό Στίβο. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τις 17.00-21.00 στο χώρο του κολυμβητηρίου της Ν. Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος». Ενημερωθείτε για τη ΝΕΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ www.swimclub.gr ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6986206034 ή 6986295020 ή στο email: [email protected]».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου