ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απομένουν οι υπογραφές για πέντε παίκτες

απομένουν-οι-υπογραφές-για-πέντε-παίκ-499272

Πέντε ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το Στράτο Γιδόπουλο έχουν συμφωνήσει να φοράνε τη φανέλα της Νίκης Βόλου για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ μέχρι αύριο ίσως προστεθούν άλλοι δύο. Ο έμπειρος παράγοντας υποστηρίζει πως, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κανένας παίκτης, έχει δώσει τα χέρια με τους Ντάνιτς, Στουρνάρα, Θεοδοσιάδη, Μακρή και Δραγάτη και απομένουν μόνο οι υπογραφές για το τυπικό της συμφωνίας.
Ο έμπειρος επιθετικός Θωμάς Μακρής είχε το βράδυ της Παρασκευής συνάντηση με το Στράτο Γιδόπουλο και οι δυο πλευρές φέρονται να συμφώνησαν για τη συνεργασία τους. Χθες απέμενε μια τυπική λεπτομέρεια και ο ποδοσφαιριστής μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει. Ο Μακρής με θητεία στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας κατέγραψε 68 συμμετοχές στην Α’ Εθνική με 10 γκολ  με τις φανέλες του Αιγάλεω, της Ξάνθης και της Χαλκηδόνας.
Για την επιθετική γραμμή της ομάδας, συμφωνία επήλθε και με τον 22χρονο Κροάτη Αντε Ντάνιτς, που δοκιμάστηκε και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Η μία θέση εκ των τριών κοινοτικών κάτω των 25 ετών για το ρόστερ της Νίκης έκλεισε με τον Ντάνιτς, ενώ για τις άλλες δυο εξετάζονται οι περιπτώσεις των Χοσέ Μαλντονάδο Ορτιγόσα και Λούκας Γκαϊδού. Ο Παραγουανός Μαλντονάδο, φαίνεται πως είναι πιο κοντά σε μια πιθανή απόκτηση του από τη Νίκη.
Από κει και πέρα το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας προσέθεσε εμπειρία στην άμυνα του με τους Στουρνάρα και Θεοδοσιάδη. Ο Στουρνάρας ήταν ο πρώτος που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους κυανόλευκους, ενώ για τον Στράτο Γιδόπουλο θεωρείται τελειωμένη η υπόθεση και του Θεοδοσιάδη που πέρυσι αγωνιζόταν στα Τρίκαλα και είχε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική. Βέβαια από την πλευρά του παίκτη τονίζεται ότι υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες.
Τέλος, συμφώνησε και ο 18χρονος Αλέξης Δραγάτης, αμυντικό χαφ από την Ρόδο.
 
Κοντά σε Διγκόζη, Τροΐρη
Μία μικρή εκκρεμότητα απομένει βάσει των πληροφοριών που διαρρέουν από τους ανθρώπους της Νίκης για να επέλθει η συμφωνία με τον Αγγελο Διγκόζη. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό θέμα, αλλά με κάτι διαδικαστικό, όσον αφορά στην παραμονή του στον Βόλο. Αύριο αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει. Οσον αφορά στον Τροΐρη, φαίνεται επίσης ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να καταλήξει θετικά η υπόθεσή του. Ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και το πιθανότερο είναι να υπηρετήσει σε στρατόπεδο της Μαγνησίας. Χθες το βράδυ θα υπήρχε επικοινωνία του Στράτου Γιδόπουλου με τον ποδοσφαιριστή για να επικυρωθεί η συμφωνία. 
 
Επιμένει για Τσάγγαρη, στον Ιωνικό ο Πέτρου
Επιμένει η Νίκη για Τσάγγαρη και ο Στράτος Γιδόπουλος θεωρεί πως θα πείσει τελικό το Βολιώτη μέσο να ντυθεί ξανά στα κυανόλευκα. Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ ο Ακης Πέτρου κατέληξε στον Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας τον ανακοίνωσε χθες.
 
Δανεικούς από ΑΕΚ και ΠΑΟ
Νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό θέλει να πάρει δανεικούς η Νίκη. Συγκεκριμένα από τους «πράσινους» επιθυμεί να της παραχωρηθούν οι Κατσίκης και Φελέκης. Με τους ανθρώπους της ΑΕΚ θα έχει ραντεβού ο Γιδόπουλος μέσα στις επόμενες ημέρες για να συζητηθεί ένα πιθανό ενδεχόμενο συνεργασίας και παραχώρησης παικτών.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου