ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράταση στην… άνοδο για τα κορίτσια του Βόλος 2004

παράταση-στην-άνοδο-για-τα-κορίτσια-τ-510227

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει από χθες την άνοδο η ομάδα του Βόλος 2004, που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Βασίλισσα Θράκης, στο γήπεδο του ΑΟ Ξάνθης, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά πρέπει στα τρία παιχνίδια που θα δώσει έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, να πάρει έστω ένα βαθμό προκειμένου να σιγουρέψει και μαθηματικά την επάνοδό της στα σαλόνια της Α’ Εθνικής, έχοντας πλέον με τη χθεσινή ισοπαλία 32 πόντους.

Η μόνη ομάδα που βρίσκεται μαθηματικά στο κυνήγι της δεύτερης θέσης είναι η Προοδευτική Περάματος, αλλά πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην προνομιακή θέση στην οποία είναι οι Βολιώτισσες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Βόλος 2004 καλύτερο στο πρώτο μέρος και τις γηπεδούχους της Ξάνθης ανώτερες στο δεύτερο, έχοντας δύο τετ-α-τετ που απέκρουσε η Χατζηλαζάρου και ένα δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

ΒΟΛΟΣ 2004: (Πλατανιάς) Χατζηλαζάρου, Γρηγοριάδη, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Οικονόμου, Χαρίση (74’ Τσελίκα), Δημητριάδη, Ανδρέου, Βέτσικα, Πούλιου, Καλαμπούκα (58’ Σύρμου)

*Σε παιχνίδι ανάμεσα στις ακαδημίες της Βασίλισσας Θράκης και του ΑΣ Βόλος 2004 πριν από την έναρξη της επίσημης αναμέτρησης, οι Βολιώτισσες επικράτησαν με 1-3, χάρη σε δύο γκολ της Νάνου και ένα της Κυριάκου.

Ευρεία νίκη για Μαγνησιακό

Εύκολο απόγευμα είχε ο Μαγνησιακός απέναντι στη Ροδόπη ’87, αφού επικράτησε με 4-0 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και ανέβηκε περαιτέρω στη βαθμολογία, σημειώνοντας την καλύτερη τους εμφάνιση. Οι παίκτριες του Θοδωρή Κατσαμόρα έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και προηγήθηκαν με 1-0 στο 18’, με την Όγκιτσι, σκορ που έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Η Χρυσικοπούλου ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0, στο 68’ μετά από ωραία συνεργασία των Βολιωτισσών και μετά τη σέντρα της Όγκιτσι, με το πρώτο σουτ να αποκρούεται από την τερματοφύλακα της ομάδας της Θράκης και την παίκτρια του Μαγνησιακού στη διεκδίκηση της μπάλας να τη σπρώχνει στα δίχτυα. Το 3-0 έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Όγκιτσι λίγο έξω από την περιοχή στο 76’, ενώ το τελικό 4-0 για την ομάδα του Βόλου διαμόρφωσε η Παπασακελλαρίου στο 81’ με μακρινό σουτ.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Κατσαμόρας) Ζαμπάκα, Δερβενιώτη (63’ Καραλή), Μεγαγιάννη, Ξάνθη Μ., Καλαπαναγιώτου (83’ Αδαμάκη), Όγκιτσι, Παπασακελλαρίου, Κουλοχέρη, Πέτση (87’ Καραδήμα), Χρυσικοπούλου

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου