ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Εθνική Νέων ο Αντωνόπουλος του Νικόμαχου

στην-εθνική-νέων-ο-αντωνόπουλος-του-νι-512300

Άλλος ένας αθλητής του Νικόμαχου Βόλου θα αγωνιστεί σε διεθνείς αγώνες εκπροσωπώντας την Ελλάδα με την Εθνική ομάδα Νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο, που θα γίνει στη Βουλγαρία από τις 6 έως τις 9 Απριλίου 2017. Πρόκειται για τον αθλητή Αντωνόπουλο Ευάγγελο, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία -58 κιλά Ανδρών.

Ο αθλητής κλήθηκε στην Εθνική ομάδα μετά από την επιτυχή διάκριση που είχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είχε γίνει στον Βόλο στις 25 και 26 Φεβρουαρίου.

« Μεγάλη τιμή για μένα και τον σύλλογο να αγωνιστώ με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας» δήλωσε ο ίδιος ο αθλητής, ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Εκτός αυτού, την ερχόμενη εβδομάδα στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Μαθητών Λυκείου, που θα γίνει στην Αθήνα στις 5 και 6 Απριλίου, 6 αθλητές του Νικόμαχου θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν μετάλλιο, καθώς και να πάρουν τα μόρια που θα τους βοηθήσουν για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

Επίσης 25 αθλητές του συλλόγου θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που θα γίνει στις 8-9 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Εβδομάδα πολλών αγώνων και δραστηριοτήτων για τον σύλλογο, και εύχονται όλοι τα καλυτέρα αποτελέσματα στους αθλητές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου