ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε φιλικά η ΑΕ 2002

ανακοίνωσε-φιλικά-η-αε-2002-495552

Στις 16 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕ 2002, ωστόσο ο προγραμματισμός της ομάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ανακοινώθηκαν και τα φιλικά προετοιμασίας. Ο προπονητής Θανάσης Βλαχόπουλος επιθυμεί την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για να κλείσει το ρόστερ, καθώς ο περσινός κορμός έχει ως επί το πλείστον κρατηθεί και δεν υπάρχουν μεγάλα κενά.

Το μοναδικό απόκτημα μέχρι στιγμής της ομάδας, είναι ο Αντώνης Σαρρής που αποκτήθηκε από τη Σκιάθο. Πρόκειται για υψηλόσωμο σέντερ φορ που θα βοηθήσει πολύ την επιθετική γραμμή της ΑΕ 2002, μιας και είναι αρκετά ικανός στο σκοράρισμα, ενώ είναι και πολύ δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους.
Ωστόσο, πέραν του Σαρρή, θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση, καθώς όπως προαναφέραμε ο Θανάσης Βλαχόπουλος επιθυμεί την απόκτηση δύο ακόμα παικτών, έναν για το χώρο του κέντρου και έναν για την αμυντική γραμμή. Όσον αφορά στον παίκτη που θα αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, φαίνεται πως έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Βαγγέλη Κουλοχέρη, που πέρυσι αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΕ Διμηνίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Ακόμα δεν είναι επίσημο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Κουλοχέρης θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά με την ομάδα της ΑΕ 2002. Για την άμυνα δεν υπάρχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο και όπως είπε και ο κ. Βλαχόπουλος θα αποκτηθεί παίκτης μόνο αν είναι καλή περίπτωση και όχι απλά για να γίνει μεταγραφή. Με πιθανή μια τέτοια μεταγραφή θα κλείσει και το ρόστερ για τη νέα χρονιά.
Εξάλλου από την ακαδημία του συλλόγου θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα οι νεαροί Σκομποβίκος Δημήτρης και Βλαχόπουλος Θεοφάνης, προκειμένου να πάρουν μια γεύση από την πρώτη ομάδα και να συμπληρώσουν το ρόστερ.
Τέλος από την ομάδα ανακοινώθηκαν και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας που θα διεξαχθούν Αύγουστο και Σεπτέμβρη, προκειμένου να μονταριστεί η ομάδα πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα. Αναλυτικότερα:

25/8 (Γηπ. Γατζέας) ΑΕ 2002-Μακρινίτσα
28/8 (Γηπ. Αγ. Παρασκευής) Αγ. Παρασκευή-ΑΕ 2002
30/8 (Γηπ. Γατζέας) ΑΕ 2002-Ηρακλής Β.
4/9 (Γηπ. Γατζέας) ΑΕ 2002-Β’ ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου
8/9 (Γηπ. Γατζέας) ΑΕ 2002-Θησέας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου