ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνει Μακρή και θέλει Τροΐρη η Νίκη

παίρνει-μακρή-και-θέλει-τροΐρη-η-νίκη-493676

Για προφορική συμφωνία με το Θωμά Μακρή κάνουν λόγο οι διοικούντες της ομάδας της Νέας Ιωνίας. Μετά το Στουρνάρα που φέρεται να έχει επίσης συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη Βόλου, ακόμη ένας παίκτης φέρεται να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Βέβαια πριν μπουν οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρος για το κυανόλευκο συγκρότημα. Προς το παρόν πάντως καμία μεταγραφή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Ο Θωμάς Μακρής είναι γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 1978. Είναι σέντερ φορ που διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία και ο Στράτος Γιδόπουλος τον θεωρεί μια αξιόπιστη και καλή λύση. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει καταγράψει 68 συμμετοχές στην Α’ Εθνική με 10 γκολ, φορώντας τις φανέλες της Ξάνθης, του Αιγάλεω και της Χαλκηδόνας. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Ηλυσιακό, Εθνικό Αστέρα, Αγιο Δημήτριο, Χαϊδάρι και το τελευταίο εξάμηνο ήταν στην Αγία Παρασκευή. Στη Β’ Εθνική μετράει 105 συμμετοχές με 35 τέρματα, ενώ στη Γ’ έχει αγωνιστεί 49 φορές και έχει βρει επτά τον δρόμο προς τα δίκτυα. Την τελευταία σεζόν έπαιξε 12 παιχνίδια με το Χαϊδάρι και 10 με την Αγία Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ έντονο ενδιαφέρον υπάρχει για το Νίκο Τροΐρη, που βρίσκεται σε επαφές με την κυανόλευκη ομάδα για να φορέσει τη φανέλα του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας. Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Τροΐρης είναι 24 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα των Τρικάλων η οποία κέρδισε την άνοδό της στη Β’ Εθνική. Κατάγεται από το Λιτόχωρο, αγωνίζεται στο κέντρο και έχει παίξει επίσης σε Πιερικό, Αστέρα Τρίπολης, Εθνικό Πειραιώς και Φωστήρα. Μετράει μια και μοναδική συμμετοχή στην Α’ Εθνική, τέσσερις στην Β’ και 63 στη Γ’.

Τέλος, ένας νεαρός -ο Αλέξης Δραγάτης από τη Ρόδο- θα αποκτηθεί όπως όλα δείχνουν από τη Νίκη. Ανακοινώσεις αναμένονται από Δευτέρα, όταν και θα έρθει στο Βόλο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Στράτος Γιδόπουλος. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και η «πρώτη» της ομάδας, χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημέρα.

Προχωρούν οι περιπτώσεις των Ντάνιτς, Διγκόζη, Θεοδοσιάδη

Εκτός του Μακρή, ο Στράτος Γιδόπουλος προσπαθεί να κλείσει ακόμη έναν παίκτη για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας. Αυτός είναι ο Κροάτης Αντε Ντάνιτς, που δοκιμάστηκε στη Γλυφάδα και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Χθες ο Γιδόπουλος θα είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που οι πληροφορίες τον θέλουν μια ανάσα από τη Νίκη. Εν τω μεταξύ επαφή θα υπήρχε εκ νέου χθες το βράδυ για τις περιπτώσεις των Θεοδοσιάδη και Διγκόζη, δύο παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της κυανόλευκης ομάδας. Εν τω μεταξύ εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της κυανόλευκης ομάδας. Ο Στράτος Γιδόπουλος κάνει τις επαφές του στην Αθήνα και περιμένει απαντήσεις από κάποιους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών και δυο ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική, που θα έρθουν στη Νέα Ιωνία, αν και τους γνωρίζει ο Χόρχε Μπάριος, αφού τους έχει παρακολουθήσει από DVD. Ο ένας είναι ο Ιταλοαργεντινός Λούκας Γκαιδού και ο δεύτερος ο Παραγουανός Χοσέ Μαλδονάδο Ορτιγόσα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η περίπτωση του Βολιώτη μέσου Γιάννη Τσάγγαρη, που εξετάζει πάντως κι άλλες προτάσεις.

Επιστρέφει ο Μωυσίδης;

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης μπορεί να πήρε μεταγραφή για την Καβάλα, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη Νίκη, ως δανεικός από τους Αργοναύτες που τον απέκτησαν. Συγκεκριμένα ο νεαρός μέσος δεν περιλαμβάνεται σε σχέδια του τεχνικού της Καβάλας και αποκλείστηκε ακόμη και από την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Οι άνθρωποι της Νίκης προσπαθούν να πιέσουν τους ιθύνοντες της Καβάλας να τον παραχωρήσουν στο συγκρότημα της Νέας Ιωνίας ως δανεικό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου