ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σήμερα η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης

σήμερα-η-γ-σ-της-ερασιτεχνικής-νίκης-516135

Αρκετά ενδιαφέρουσα -για ακόμη μία φορά- αναμένεται να είναι η σημερινή Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, όπου την προσοχή αναμένεται και πάλι να κλέψει το τμήμα ποδοσφαίρου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο κυανόλευκος σύλλογος, από σήμερα θα βαδίσει στην επόμενη μέρα, με το Δ.Σ. να παραιτείται και να προκηρύσσονται εκλογές και, βάσει των λεγόμενων του προέδρου της Ερασιτεχνικής κ. Στέργιου Φάτση, αυτές θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου, αλλά κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί και επίσημα σήμερα, μιας και ενδέχεται να μετατεθούν για τουλάχιστον ένα μήνα αργότερα.

Ανάμεσα στα πολλά θέματα που ενδεχομένως να προκύψουν σήμερα, είναι και η σύμφωνα με το καταστατικό παύση λειτουργίας της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, εφόσον όμως είναι σύμφωνο ως προς αυτό το Δ.Σ. του συλλόγου, μιας και τις τελευταίες ημέρες, και όχι μόνο, ο πρόεδρος της Θανάσης Τζήμας, έχει έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, πλήττοντας έτσι το κύρος του συλλόγου. Εξάλλου όπως αναφέρεται στο καταστατικό, η θητεία της Δ.Ε. παύει με την θητεία του Δ.Σ., οπότε σήμερα -τυπικά- θα πρέπει να λήξει και η θητεία της Δ.Ε. ποδοσφαίρου!

Από κει και πέρα θα γίνει η παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016/17, όπως και η παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού όλων των τμημάτων για την ίδια περίοδο, πλην του τμήματος ποδοσφαίρου, για το οποίο θα υπάρχει απλή ενημέρωση για την έως σήμερα πορεία του.

Τα θέματα της Γ.Σ.

Σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, η οποία και θα σημάνει τις εκλογές στον κυανόλευκο σύλλογο. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ” σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 06/03/2017, συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη που θα γίνει, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και ώρα έναρξης την 6μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 7μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  • Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση οικονομικού έτους 2016-2017.
  • Ψηφοφορία έγκρισης οικονομικού απολογισμού των τμημάτων.
  • Ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
  • Απόφαση για εκκαθάριση μητρώου μελών
  • Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου και προκήρυξη εκλογών
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  • Διάφορα

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 50% πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους μέχρι και τον μήνα Μάρτιο 2017».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου