ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τη Δευτέρα το νέο ξεκίνημα της ΑΕ Διμηνίου

από-τη-δευτέρα-το-νέο-ξεκίνημα-της-αε-δ-493662

Από την ερχόμενη Δευτέρα γίνεται το νέο ξεκίνημα της ανανεωμένης Αθλητικής Ένωσης Διμηνίου, που μετά την εμπειρία της Δ΄ επιστρέφει φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα και με προπονητή τον Θάνο Θεοδώρου και ένα μείγμα εμπειρίας και ταλέντου θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Καταρχήν η ΑΕΔ πρόσθεσε σημαντική εμπειρία με τους Διάκο, Βαΐτση και Μπράμπα.
Ο 31χρονος αμυντικός Γιώργος Διάκος μετά από απουσία ενός χρόνου επέστρεψε και πάλι στην ΑΕ Διμηνίου, όπου συναντά γνώριμα πρόσωπα, αφού ήταν από αυτούς που είχαν συμβάλει στην πρώτη άνοδο στη Δ’.
Ο Γιώργος Διάκος που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιάσονα, έχει αγωνιστεί επίσης σε Νίκη, Ολυμπιακό και δυο φορές στο Θησέα, κάνει την 3η του επιστροφή στο Διμήνι.
Σημαντική στην ΑΕΔ είναι η προσθήκη του πολύπειρου επιθετικού Τζόναθαν Βαΐτση, που διαπρέπει εδώ και 16 χρόνια στο ποδοσφαιρικό μας στερέωμα και σαν ερασιτέχνης και σαν επαγγελματίας ως μόνιμος σκόρερ… Ο 30χρονος πλέον Αντώνιος και πιο γνωστός ως Τζόναθαν (Ιωνάθαν το 2ο όνομά του) σκόραρε την περασμένη περίοδο 22 φορές με το Θησέα, με τον οποίο πρόπερσι έπαιξε στη Δ’ και είχε πετύχει και 24 γκολ με την ομάδα της Αγριάς, όταν πήρε τον τίτλο, και στη συνέχεια πέτυχε 14 γκολ για τον ΓΣΑ, όπου πήγε για μια χρονιά.
Ο Σαρακηνός, ο Φοίνικας Καλλιθέας, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ποσειδώνας Ν. Πόρων, η Α.Ε.Χανίων, ήταν οι άλλες ομάδες που έπαιξε ο Βαΐτσης (το 2005 είχε ξενιτευτεί στην Κύπρο) και σκοράροντας διαρκώς δείχνει ότι είναι μια σταθερή επιθετική αξία.
Ο Δημήτρης Μπράμπας αποκτήθηκε επίσης από το Θησέα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νίκης και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηρακλή Βόλου, Νηλέα και στην ομάδα της Αγριάς. Οι τρεις παίκτες θα είναι σημαντικά εργαλεία στα χέρια του Θάνου Θεοδώρου, ενώ η ΑΕΔ απέκτησε και τον Καρδιτσιώτη Σάββα Γιαννακόπουλο, προωθήθηκαν από την Ακαδημία Αισωνίας ο 14χρονος αμυντικός Αποστόλης Σαρδέλας, ενώ επέστρεψαν και οι 16χρονοι Καραγιάννης και Κωσταράς, που ήταν δανεικοί.
Στην ομάδα επιστρέφει ο γκολκίπερ Γκλαβίνης, ενώ υπήρξαν και αποχωρήσεις με πιο σημαντική του ταλαντούχου Αραμπατζή που πήγε στην ομάδα Under-17 του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Στην ομάδα τη νέα σεζόν δε θα βρίσκονται και οι Μιχαλόπουλος, Κόκορης, Κωνσταντάκος, Ζαραμπούκας και Παπαευαγγέλου, Τσουκάλης, Μαμουρέλης, Γιαννόπουλος, Παναγιωτίδης, Κόφφας, Μπριάζνας, ενώ θα συνεχίσουν οι Καραπλιάγκος, Χαριτίδης, Γκέρτσος και Σκούρας.
Το ρόστερ της Α.Ε. Διμηνίου αριθμεί περίπου 25 άτομα, στα οποία θα προστεθούν και άλλοι, με τον τεχνικό Θάνο Θεοδώρου να περιμένει από τη Δευτέρα την ανάλογη διάθεση στην προετοιμασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου