ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώθηκε ο Λεμονής από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

ανακοινώθηκε-ο-λεμονής-από-την-παε-ολυ-521431

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε στην επιστροφή του Βασίλη Βούζα στις ακαδημίες της ομάδας και την επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των πρωταθλητών. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την πρόσληψη του 57χρονου προπονητή, χαρακτηρίζοντας τον κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Ο Λεμονής αυτοπροσδιορίζεται ως στρατιώτης του συλλόγου με αποστολή να κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή. Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Έτσι ο Τάκης Λεμονής αρχίζει την τρίτη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά από αυτές από το 2000 μέχρι το 2002 και από το 2006 μέχρι το 2008, στις οποίες κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (2001, 2002, 2007, 2008) και ένα Κύπελλο (2008). Υπηρέτησε τον Ολυμπιακό και σαν ποδοσφαιριστής, από το 1978 μέχρι το 1987 πανηγυρίζοντας τέσσερα πρωταθλήματα (1980, 1981, 1982, 1987) και ένα Κύπελλο (1981). Θυμίζουμε ότι ο Τάκης Λεμονής είναι εκτός πάγκων από τον Φεβρουάριο του 2016 όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας μετά από έξι μήνες. Μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό έκατσε κατά σειρά στους πάγκους του Πανιωνίου, της Ομόνοιας, ξανά του Πανιωνίου και στη συνέχεια στον Παναιτωλικό, αλλά και τον Λεβαδειακό από όπου αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2013.

Επιστροφή Βούζα στις ακαδημίες

O Βασίλης Βούζας επιστρέφει στην Κ20 του Ολυμπιακού για να συνεχίσει το έργο του.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο κ. Βασίλης Βούζας επαναπροωθείται στην Ακαδημία του Συλλόγου, για να συνεχίσει την απόλυτα αποτελεσματική και επιτυχημένη δουλειά του, στα τμήματα υποδομών και την ομάδα Κ-20 του Θρύλου και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα.

Ο κ. Βούζας είναι σημαντικό μέλος της οικογένειας του Συλλόγου μας και θα συνεχίσει να προσφέρει στην Ακαδημία μας, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου