ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντατικοί ρυθμοί προετοιμασίας στον Πύρασο

εντατικοί-ρυθμοί-προετοιμασίας-στον-851206

Συνεχίζονται οι διπλές προπονήσεις στον Πύρασο. Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου προπονείται πρωί-απόγευμα με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη και το γυμναστή Κώστα Γρηγοριάδη να κάνουν «δύσκολη» τη ζωή των παικτών.

Πλέον με το ρόστερ κλεισμένο, καθώς δεν πρόκειται όπως τονίζει και η διοίκηση της ομάδας να γίνει κι άλλη μεταγραφή, η προσοχή όλων στην ομάδα είναι στραμμένη στα αγωνιστικά ζητήματα και στην προετοιμασία. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και με μεγάλη ένταση, με τους ποδοσφαιριστές ωστόσο να δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο αλλά και διάθεση για σκληρή δουλειά. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στην σωστή προετοιμασία που έγινε, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στο σύλλογο και γι’ αυτό προσπαθούν και τώρα να κάνουν το ίδιο.
Στο μεταξύ έχει ανακοινωθεί και μια σειρά από πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μέσα στον Αύγουστο προκειμένου ο προπονητής, Λάκης Μπακάλης, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και να μοντάρει όσο το δυνατόν καλύτερα το βασικό κορμό. Αναλυτικά τα φιλικά παιχνίδια του Πυράσου έχουν ως εξής:
4-8-2010 γήπεδο Αϊδινίου: Πύρασος-Α.Ε.Σπερχειάδος/Μακρακώμης
7-8-2010 γήπεδο Λιανοκλαδίου: Αγρότης-Πύρασος
13-8-2010 γήπεδο Διμηνίου: ΑΕ Διμηνίου-Πύρασος
18-8-2010 γήπεδο Αϊδινίου: Πύρασος – Οικονόμος Τσαριτσάνης
22-8-2010 γήπεδο Φιλιππουπόλεως: Απόλλων Λάρισας- Πύρασος
25-8-2010 στάδιο Αλμυρού: ΓΣ Αλμυρού – Πύρασος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου