ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα κόντρα στην Τρίαινα Βούλας για τη Νίκη

πρεμιέρα-κόντρα-στην-τρίαινα-βούλας-γ-851206

Με αρχικό στόχο μια καλή παρουσία, ανάλογη με αυτή των προκριματικών, και έπειτα την κατάληψη της μιας εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στους τελικούς, το τμήμα πόλο της Νίκης ρίχνεται σήμερα (7.30 μ.μ.) στη μάχη των ημιτελικών της Δ’ Εθνικής κόντρα στην Τρίαινα Βούλας.

Οι κυανόλευκοι συμμετέχουν στον 2ο όμιλο μαζί το ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη, τον ΚΟ Καλαμαριάς, τον ΠΕΚΕΔ, την Άλμπατρος και την Τρίαινα Βούλας. Οι αγώνες του ομίλου θα φιλοξενηθούν στο Κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» και από τις έξι συνολικά ομάδες στα τελικά περνούν οι δύο πρώτες, οι οποίες θα διασταυρωθούν χιαστί με τις δύο πρώτες του 1ου ομίλου που θα διεξαχθεί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Οι δυο που θα κερδίσουν παίζουν στον τελικό και ανεβαίνουν και οι δυο απ’ ευθείας, ενώ οι δυο ηττημένοι παίζουν για τη μια θέση ανόδου στον μικρό τελικό.
Στο κυανόλευκο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για το τελικό πλασάρισμα, μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις στον προκριματικό όμιλο. Οι αντίπαλοι χαρακτηρίζονται βατοί και στα μέτρα της βολιώτικης ομάδας και άπαντες στο σύλλογο ποντάρουν και στη βοήθεια του κόσμου, που στην προηγούμενη φάση έδωσε βροντερό παρών στο κλειστό Κολυμβητήριο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι πολίστες είναι ετοιμοπόλεμοι για το σημερινό, κρίσιμο πρώτο παιχνίδι. Άλλωστε, ως γνωστόν, σε αυτά τα πρωταθλήματα κατά τα οποία διεξάγονται πολλοί αγώνες σε διάστημα λίγων ημερών, συνήθως οι πρεμιέρες κρίνουν πολλά για τη συνέχεια και δίνουν μεγάλη ώθηση στους νικητές. Γι’ αυτό λοιπόν και οι παίκτες της Νίκης θα επιδιώξουν να πάρουν το δίποντο στη σημερινή πρεμιέρα κόντρα στην Τρίαινα, εκμεταλλευόμενοι και της δύναμη της έδρας.
Ο προπονητής Δημήτρης Μπλάνας θα βασιστεί στους ίδιους παίκτες με τους οποίους κατέκτησε την πρόκριση στα ημιτελικά. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Αδαμάσογλου Γιώργος, Μπατζιάκας (τερματοφύλακες), Παρασκευάς Λευτέρης, Μαχαίρας Γιάννης (αμυντικοί), Φτούλης Γιάννης, Ευαγγελινός Ανδρέας (φουνταριστοί), Βασίλης Παρασκευάς, Πετρίδης Λεωνίδας, Σκοτεινιώτης Κώστας, Λιάγκος Αχιλλέας, Τάσιος Στέφανος, Μάκος Ιωάννης, Νικολάου Γιώργος, Στεφανόπουλος Στέφανος, Κρίτος Βασίλης (περιφερειακοί) και οι 14χρονοι Σκρέτας Κων/νος και Τζίντζος Ευάγγελος.

2ος ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο ΒΟΛΟΥ)
Νίκη Βόλου
ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη
ΚΟ Καλαμαριάς
ΠΕΚΕΔ
Άλμπατρος
Τρίαινα Βούλας

Το πρόγραμμα αγώνων της Νίκης
1η αγωνιστική (Σήμερα)
19.30 Νίκη-Τρίαινα Βούλας
2η αγωνιστική (Παρασκευή)
12.00 Νίκη-Πόρτο Ράφτη
20.00 Νίκη-ΚΟ Καλαμαριάς
3η αγωνιστική (Σάββατο)
11.00 Νίκη-ΠΕΚΕΔ
18.00 Νίκη- Άλμπατρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου