ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

επιτυχίες-στο-πανελλήνιο-πρωτάθλημα-523013

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Ζίου Ζίτσου 2017 συμμετείχε από το Βόλο η σχολή 360o Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος με το αντίστοιχο τμήμα Draculino 360 Bjj Team και με επτά συμμέτοχες. Από το πιο δυνατό πρωτάθλημα της χώρας επέστρεψαν οι αθλητές με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους και πολλές πολύτιμες εμπειρίες.

Συμμετείχαν οι αθλητές: Γιοβάνης Συμεών: 2η θέση 94,300kg (blue belts-masters), Γερανδρέου Μιχαήλ: 3η θέση 94,300Κg (white belts-adults), Καρκαντζιά Μαρία: 3η θεση 67Kg (white belts-adults), Μάννης Κωνσταντίνος, Γκάρσεν-Δαγκλής Άγγελος, Μαλλιγιάννης Ευάγγελος, Σιδηρόπουλος Αλέξανδρος.

Η πολύ καλή και δυνατή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Γιοβάνη Συμεών, φαίνεται από τις συνεχόμενες διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου στο άθλημα του Ζίου Ζίτσου τόσο σε εθνικές αλλά και διεθνείς διοργανώσεις, από αθλητές όλων των ηλικιών των τμημάτων του συλλόγου, που εδώ πρέπει να σημειωθεί πως λειτουργούν τμήματα από 3 ετών.

Η πρόεδρος, ο προπονητής και το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρουν αθλητές και προπονητή, και εύχονται με τη σειρά τους καλή συνέχεια στο υπόλοιπο αγωνιστικό έτος με πολλές νίκες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου