ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Από τις χειρότερες χρονιές»

από-τις-χειρότερες-χρονιές-523142

Το πρώτο του «διπλό» πανηγύρισε την περασμένη Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος, που έφυγε νικητής από το Κανόνι, επικρατώντας στην Κέρκυρα του Αστέρα Πετριτή με 0-2. Τα γκολ των Σέττου και Τσελεπή έδωσαν τους τρεις βαθμούς και βελτίωσαν το κλίμα για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, που παραμένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και στις 7 αγωνιστικές που απομένουν θα επιδιώξει να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά, στο δύσκολο 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9.86, για το νικηφόρο παιχνίδι της Κυριακής, επί των Κερκυραίων, τονίζοντας πάντως ότι είναι μία από τις χειρότερες χρονιές που διανύει η ομάδα του Βελεστίνου:

Για τη νίκη του Ρήγα επί του Αστέρα Πετριτή και το πώς ήρθε το θετικό αποτέλεσμα τόνισε: «Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, πιστεύω ότι με άνεση ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι από τα καλά παιχνίδια που κάναμε, είχαμε ρυθμό, είχαμε διάθεση, πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, καθώς ήμασταν τόσο καιρό χωρίς διπλό και όλα τα παιδιά το ήθελαν, το χάρηκαν. Ερχομασταν από μια κακή περίοδο, γιατί δεν παίρναμε αποτελέσματα εκτός έδρας. Η αλήθεια είναι ότι λίγα καλά παιχνίδια κάναμε εκτός έδρας, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό κατεβάσαμε διακόπτη. Πήραμε τα ευχολόγια από το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας ότι είμαστε μια καλή ομάδα και μείναμε σε αυτό, χωρίς να κάνουμε υπερπροσπάθεια, να πάρουμε αποτέλεσμα. Νομίζω πως στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή τα παιδιά ήταν άψογα σε όλα τους τα καθήκοντα, είχαν μια καλή λειτουργία σαν ομάδα, πάθος δύναμη και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε δηλαδή ποιότητα σαν ομάδα, βγάλαμε όλα αυτά τα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ήρθε αυτή η νίκη».

Για την άψογη φιλοξενία και το κλίμα που βρήκε ο Ρήγας στην Κέρκυρα υπογράμμισε: «Ο Αστέρας Πετριτή έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Προσπάθησαν πολύ να πάρουν το παιχνίδι και ας μη ξεχνάμε ότι όλες οι ομάδες κέρδισαν πολύ δύσκολα εκεί, εκτός της Νίκης. Το κλίμα ήταν καλό, η φιλοξενία από την αντίπαλη ομάδα άψογη».

Για το κλίμα στην ομάδα μετά το πρώτο διπλό, δήλωσε: «Το κλίμα για τη συνέχεια είναι καλό και εμείς σαν ομάδα αδικούμαστε πιστεύω, από την άναρχη συμπεριφορά και τη χαλαρότητα στο φετινό πρωτάθλημα, την οποία δεν την έχω ξαναδεί. Τρία χρόνια κάνουμε στο δεύτερο γύρου πορεία πρωταθλητισμού και φέτος διανύουμε από τις χειρότερές μας χρονιές».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου