ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέος… και ωραίος ο Βόλος 2004

νέος-και-ωραίος-ο-βόλος-2004-525547

Εμφατική νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Βόλος 2004, απέναντι στις Πιερίδες Μούσες, με 5-0 στο ΕΑΚ του Βόλου, για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου.

Οι παίκτριες του Γιώργου Πλατανιά «καθάρισαν» εύκολα την αντίπαλη ομάδα της Κατερίνης… παίρνοντας μπρος, από το 32’ όταν με δυνατό μακρινό σουτ της Ανδρέου πέτυχαν το πρώτο τέρμα, ενώ έπειτα ήταν ασταμάτητες. Συγκεκριμένα, στο 46’ η Σύρμου με πλασέ έγραψε το 2-0 για τις Βολιώτισσες, ενώ η ίδια παίκτρια, έξι λεπτά αργότερα, εκμεταλλεύτηκε την σέντρα της Οικονόμου και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Το 4-0 για τις γηπεδούχες έκανε η Γρηγοριάδη στο 60’ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ η Αβντόλι με κεφαλιά στο 80’ έπειτα από κόρνερ της Ανδρέου, διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τις ερυθρόλευκες, οι οποίες με νίκες στην Ξάνθη την επόμενη αγωνιστική, απέναντι στη Βασίλισσα οριστικοποιούν μαθηματικά την επάνοδό τους στην Α’ Εθνική.

Σημαντικό στοιχείο για τις Βολιώτισσες, ήταν ότι χρησιμοποιήθηκαν οι 13χρονες Γεωργολοπούλου και Βαϊνοπούλου, για να πάρουν νέες εμπειρίες, ενώ ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα πραγματοποίησε η 12χρονη Σταυρούλα Κυριάκου με καταγωγή από το Αχίλλειο Αλμυρού, που πέρασε στο παιχνίδι στο 77’ και είναι το πρώτο κορίτσι που προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου και ο κ. Πλατανιάς εμπιστεύτηκε να αντικαταστήσει την πολύπειρη Γρηγοριάδη.

Για τον ΑΣ Βόλος 2004 έπαιξαν οι: Χατζηλαζάρου, Πάσχου (30’ Γεωργολοπούλου), Σταμοπούλου, Αβντόλι, Οικονόμου, Πούλιου, Γρηγοριάδη (77’ Κυριάκου), Δημητριάδη, Ανδρέου, Σύρμου, Βέτσικα (65’ Βαϊνοπούλου).

Διπλό – ανάσα για Μαγνησιακό

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Μαγνησιακός, που αν και με σημαντικές ελλείψεις (Καλαπαναγιώτου, Κουσκούνη, Ζαμπάκα, Γιαμαλή, Ξάνθη Μ. Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Κ., Αδαμάκη) έφυγε με το «διπλό» από το γήπεδο της Μίκρας, επικρατώντας του Μέντεκα Καλαμαριάς με 0-1. Το γκολ για τις φιλοξενούμενες πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Ογκιτσι στο 9’, ενώ οι παίκτριες του Θοδωρή Κατσαμόρα ήταν κυρίαρχες σε όλο το παιχνίδι και θα μπορούσαν να πετύχουν αρκετά ακόμη τέρματα, έχοντας αξιόλογες ευκαιρίες. Στα τελευταία λεπτά… η «θεά» μπάλα δεν τιμώρησε τις Βολιώτισσες, με τις γηπεδούχες να έχουν τις μοναδικές τους ευκαιρίες στο 87’ και 91’, που λίγο έλειψε όμως να στοιχήσουν στο Μαγνησιακό. Στα αξιοπερίεργα της αναμέτρησης, η είσοδος φιλάθλου στο γήπεδο, μόλις στο 2ο λεπτό, που διαμαρτυρήθηκε για την χρήση του γηπέδου από τον Μέντεκα ως έδρα… αλλά απομακρύνθηκε λίγα λεπτά αργότερα, με το παιχνίδι που είχε διακοπεί να επαναρχίζει.

Για τον Μαγνησιακό αγωνίστηκαν οι: Ξάνθη Χ., Καραλή, Δερβενιώτη, Μεγαγιάννη, Ογκιτσι, Παπασακελαρίου, Κουλοχέρη, Πέτση, Χρυσικοπούλου, Κατσαβριά, Ζέρβα (55’ Γκέκα).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου