ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο ρίχνεται στη μάχη το πόλο της Νίκης

αύριο-ρίχνεται-στη-μάχη-το-πόλο-της-νίκ-497064

Μετά τη μεγάλη πρόκρισή της από τον προκριματικό όμιλο η ομάδα πόλο της Νίκης θα διεκδικήσει στην ημιτελική φάση την είσοδο της στους τελικούς, όπου και θα παλέψει για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Οι αγώνες του 2ου ομίλου, στον οποίο μετέχει η ομάδα της Ν. Ιωνίας θα ξεκινήσουν από αύριο στο Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» και θα διαρκέσουν τρεις μέρες.

Τον όμιλο απαρτίζουν άλλες πέντε ομάδες, ο ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη, ο ΚΟ Καλαμαριάς, ο ΠΕΚΕΔ, η Άλμπατρος και η Τρίαινα Βούλας. Ο άλλος όμιλος διεξάγεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και αποτελείται από επίσης έξι ομάδες. Συνολικά περνάνε οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και παίζουν χιαστί μεταξύ τους. Οι δυο που θα κερδίσουν παίζουν στον τελικό και ανεβαίνουν και οι δυο, ενώ οι δυο ηττημένοι παίζουν για μια θέση για την άνοδο, στον μικρό τελικό. Δηλαδή περνάνε συνολικά τρεις ομάδες από τις 12.
Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για το τελικό πλασάρισμα, μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις στον προκριματικό όμιλο. Οι αντίπαλοι χαρακτηρίζονται βατοί και στα μέτρα της βολιώτικης ομάδας και άπαντες στο σύλλογο ποντάρουν και στην βοήθεια του κόσμου που στην προηγούμενη φάση έδωσε βροντερό παρόν στο κλειστό Κολυμβητήριο.
Ο προπονητής Δημήτρης Μπλάνας θα βασιστεί στους ίδιους παίκτες με τους οποίους κατέκτησε την πρόκριση στα ημιτελικά. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Αδαμάσογλου Γιώργος, Μπατζιάκας (τερματοφύλακες), Παρασκευάς Λευτέρης, Μαχαίρας Γιάννης (αμυντικοί), Φτούλης Γιάννης, Ευαγγελινός Ανδρέας (φουνταριστοί), Βασίλης Παρασκευάς, Πετρίδης Λεωνίδας, Σκοτεινιώτης Κώστας, Λιάγκος Αχιλλέας, Τάσιος Στέφανος, Μάκος Ιωάννης, Νικολάου Γιώργος, Στεφανόπουλος Στέφανος, Κρίτος Βασίλης και οι 14χρονοι Σκρέτας Κων/νος και Τζίντζος Ευάγγελος (περιφερειακοί).

Ημιτελική Φάση 29 – 30 – 31 Ιουλίου

1ος ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας)
ΝΑΣΗ
ΑΕ Χαϊδαρίου
Φάρος Πατρών
Νηρέας Κατερίνης
Ολυμπιάδα Ιωαννίνων
Πανσερραϊκός

2ος ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο ΒΟΛΟΥ)
Νίκη Βόλου
ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη
ΚΟ Καλαμαριάς
ΠΕΚΕΔ
Άλμπατρος
Τρίαινα Βούλας

Το πρόγραμμα αγώνων της Νίκης
1η αγωνιστική (Πέμπτη)
19.30 Νίκη-Τρίαινα Βούλας
2η αγωνιστική (Παρασκευή)
12.00 Νίκη-Πόρτο Ράφτη
20.00 Νίκη-ΚΟ Καλαμαριάς
3η αγωνιστική (Σάββατο)
11.00 Νίκη-ΠΕΚΕΔ
18.00 Νίκη- Άλμπατρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου