ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενίσχυσης συνέχεια για τη Δήμητρα

ενίσχυσης-συνέχεια-για-τη-δήμητρα-495401

Πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται πως θέλει να παίξει η Δήμητρα Ευξεινούπολης στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής κατηγορίας. Αυτό άλλωστε δείχνουν και οι κινήσεις της ομάδας σε μεταγραφικό επίπεδο, που μετά την πρόσληψη του Μιχάλη Ανδρωνά ως προπονητή έχει κάνει ήδη τέσσερις μεταγραφές, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς θα αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας. Ο νεαρός κόουτς πέρυσι ήταν προπονητής των Ακαδημιών της ομάδας, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στη Δήμητρα, τον Πύρασο, τον Ανδρούτσο Γραβιάς, τη Στυλίδα και τη Λαμία.
Στα μεταγραφικά η ομάδα της Ευξεινούπολης ήρθε σε συμφωνία την προηγούμενη εβδομάδα με τους Παναγιώτη Τοσούδη και Γιώργο Αράπη οι οποίοι την περασμένη χρονιά αγωνίζονταν σε Απόλλων Κροκίου και Μυρμιδόνες αντίστοιχα, ενώ χθες συμφώνησε και με τους Δήμο Περπερίδη, πρώην παίκτη του Αγροτικού, Κώστα Κωστόπουλο που πέρυσι έπαιζε για λογαριασμό του Ηρακλή Α.Θ και τους Ξηρομερίσιο Γιώργο, Χατζηγεωργίου Δημήτριο από τον Άρη Ανθοτόπου. O Περπερίδης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ενώ ο Κωστόπουλος στο χώρο του κέντρου κυρίως ως αμυντικός χαφ. Οι δύο νεαροί από τον Ανθότοπο είναι και οι δύο επιθετικοί.
Τέλος να υπενθυμίσουμε πως και τη νέα χρονιά συμφώνησαν να αγωνίζονται στην ομάδα οι Κόρκος, Ντόμπος, Σιούτης, Κουτρογιάννης, Βούλγαρης και Βελισσιώτης, ενώ στον Αλμυρό παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού, ο νεαρός αμυντικός Θανάσης Αντωνιάδης που πέρυσι είχε αγωνιστεί και σε ομάδα της Αθήνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου