ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Κέρκυρα ο Ρήγας Φεραίος

στην-κέρκυρα-ο-ρήγας-φεραίος-527091

Στο Νησί των Φαιάκων και στο Κανόνι δοκιμάζεται σήμερα (3μ.μ) ο Ρήγας Φεραίος, που φιλοξενείται από τον Αστέρα Πετριτή, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι Βελεστινιώτες, που βρίσκονται ήδη από χθες στην Κέρκυρα, θα παραταχθούν με δύο βασικές απουσίες, καθώς ο πολύπειρος σέντερ μπακ Νίκος Βουραζέρης αρραβωνιάστηκε, ενώ ο μεσοεπιθετικός Ηλίας Γκίκας, που έχει πετύχει 5 τέρματα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του. Έτσι, στη 19άδα που ταξίδευσε έως την Κέρκυρα συμπεριλήφθηκαν από τον τεχνικό της ομάδας Λάκη Μπακάλη δύο από τα μεγάλα ταλέντα των Βελεστινιωτών.

Πρόκειται για τον 15χρονο Δημήτρη Κουσκουρίδα, που για πρώτη φορά φέτος θα στελεχώσει αποστολή του Ρήγα Φεραίου, και τον συνομήλικο του Στέλιο Τσιότρα, που μετρά μία επίσημη συμμετοχή στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στην εκτός έδρας ήττα από την Ιστιαία (2-1) στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, όταν και αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο, ενώ ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ του Ρήγα στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την ομάδα της Εύβοιας. Αμφότεροι προέρχονται από την ακαδημία των κυανόλευκων και αναμένεται στο μέλλον να βοηθήσουν πολύ τους Μαγνησιώτες.

Στην 19αδα βρίσκονται οι: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Τσιότρας, Χατζηαθανασίου, Λάμπρου, Μπόρας, Γκάγκας, Σπαθής, Ράπτης, Κουσκουρίδας, Αλεξίου, Χυσά, Καναβός, Γεωργατζής, Γουτούλης, Τζοβάρας, Τσελεπής, Κιπτίου, Σέττος.

Ο Ρήγας Φεραίος, που σε 11 αγώνες μακριά από το Βελεστίνο μετρά 3 ισοπαλίες και 8 ήττες, θέλει το διπλό απέναντι στην ομάδα του Πετριτή, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Οι Βελεστινιώτες, την περασμένη εβδομάδα γνώρισαν πικρή εντός έδρας ήττα από τον Θεσπρωτό με 1-0, απογοητεύοντας και όσους τους στήριξαν με τη μέτριά τους εμφάνιση, ενώ ήταν και η τρίτη συνεχόμενη ήττα, καθώς προηγήθηκαν εκείνες από Καραϊσκάκη και Απόλλωνα Λάρισας, που θα μπορούσαν ωστόσο να χαρακτηριστούν αναμενόμενες.

Έτσι, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας μαζί με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, έχοντας συγκεντρώσει 23 βαθμούς, ενώ το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Δημοτικό στάδιο Βελεστίνου είχε ολοκληρωθεί με νίκη του Ρήγα (3-1).

Η ομάδα του Αστέρα Πετριτή, αγνοεί τη νίκη εδώ και 13 παιχνίδια, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και θέλει να κατακτήσει διακαώς τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να κάνει βήμα σωτηρίας στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα της Κέρκυρας προέρχεται και εκείνη από ήττα με 1-0, στη Νεοκαισάρεια, από τον τοπικό Αχιλλέα

​​Σφυρίζει ο Μπαΐλης

Ο διαιτητής Νικόλαος Μπαΐλης (ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας) θα διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα Πετριτή και Ρήγα Φεραίο. Βοηθοί του θα είναι οι Παύλος Φραγκούλης και Άγγελος Τσόγκας από την ίδια Ένωση.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου