ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέντε Βολιώτες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Kyokushinkai

πέντε-βολιώτες-στο-βαλκανικό-πρωτάθλ-530184

Την πόλη και την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στο 5o Βαλκανικό knock down Παίδων – Εφήβων – Ανδρών – Γυναικών Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ο προπονητής της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιωάννης Στεφάνου, αρχηγός και εκπρόσωπος του δυναμικού Kyokushinkai Karate στην χώρα μας, Ι.Κ.Ο της Ιαπωνίας του αρχηγού Kancho Shokei Matsui, καθώς και οι εξής αθλητές:

Μάριος Στεφάνου στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών -90 κιλών, η αθλήτρια Κωνσταντάκη Μαρία στις κατηγορίες ΚΑΤΑ – Κούμιτε Γυναικών -60 κιλών, ο εκπρόσωπος της χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου θα αγωνιστεί στην κατηγορία ΚΑΤΑ Ανδρών, ο Γκαραγκούνης Ματθαίος στην Κατηγορία ΚΑΤΑ – Κούμιτε Παίδων 12-13 ετών και η εκπρόσωπος του συλλόγου Άθλησις κ. Ελένη Γεωργιάδου. Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας με τη συμμετοχή 7 Βαλκανικών κρατών που ανήκουν στην Πανευρωπαϊκή Οργάνωση του Kyokushinkai karate.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα της Ευρώπης καθώς οι αγώνες είναι νοκ ντάουν, πλήρους επαφής και οι αθλητές αγωνίζονται σε συνθήκες πραγματικής μάχης, πάντα με πρότυπο την ευγενή άμυλα και τον σεβασμό στον αντίπαλο. Η ελληνική ομάδα αποτελείται από 4 αθλητές που θα αγωνιστούν κόντρα στους πιο έμπειρους αθλητές των Βαλκανίων, όπως είναι οι ομάδες της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Σερβίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 11ου Παγκοσμίου Open Πρωταθλήματος ήταν ο Βούλγαρος Zahari Damyanov.

Οι αθλητές μας επιλέχθηκαν από τον εκπρόσωπο του συστήματος στην χώρα μας κ. Ιωάννη Στεφάνου.

Τη χώρα μας εξάλλου θα εκπροσωπήσει ο εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου στη γενική συνέλευση των αρχηγών εκπροσώπων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου, όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα των βαλκανικών κρατών του Kyokushinkai Karate.

Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Παρασκευή το πρωί για το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, διεκδικώντας μια θέση στα μετάλλια, καθώς οι Έλληνες αθλητές θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εύχεται στην ελληνική ομάδα καλό ταξίδι με κάθε δυνατή επιτυχία στους αγώνες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου