ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Πλασταρά στην επίθεση ο Γ.Σ. Αλμυρού

με-πλασταρά-στην-επίθεση-ο-γ-σ-αλμυρού-494722

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή για την επίθεσή του σημείωσε ο ΓΣ Αλμυρού αποκτώντας το μόνιμο σκόρερ Αποστόλη Πλασταρά, ενώ σημειώνονται αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ του, με την ομάδα να αλλάζει, αλλά να θέλει και πάλι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ.
Από τις σταθερές αξίες του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου ο Αποστόλης Πλασταράς ήταν τα τελευταία χρόνια από τους πρωταγωνιστές του Πρωτεσίλαου.
Ο νεαρός επιθετικός από το Αχίλλειο, που έχει ξαναπαίξει στον ΓΣΑ και δικαιούταν μια καλή καριέρα και εκτός Μαγνησίας, δείχνοντας ότι μπορεί να ήταν άτυχος και να μην έπαιξε στον Πανηλειακό, αλλά στη Δ΄ και τοπικά είναι πολυτέλεια για την ομάδα που τον έχει στην επίθεσή του, κάτι που έγινε και σε Ρήγα και Αστέρα.
Τα 102 γκολ τα τρία τελευταία χρόνια μιλάνε από μόνα τους για τον Αποστόλη Πλασταρά, τη στιγμή που η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρμαγκιόλη σε συνεργασία με τον προπονητή κοίταξαν αρχικά τις επιστροφές κάποιων παικτών που έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα του ΓΣΑ.
Η αρχή φαίνεται να έγινε με τους παίκτες του Αγροτικού, Παναγιώτη Κοντοβά και Βαγγέλη Ελευθερίου, του Βαγγέλη Νικηφοράκη και Στέλιου Τσιάτσιου από τον Αίαντα Σουρπης, για μια ακόμη φορά φαίνεται πως φορέσουν τη φανέλα του ΓΣΑ ο Γιάννης και ο Αλέκος Παναγιώτου που έχουν και επαγγελματική θητεία και δυο χρονιές ήταν στον Πρωτεσίλαο. Σημαντική θα είναι αν ολοκληρωθεί και η μετακίνηση στον Αλμυρό του Αιμίλιου Μπιρτσάι από τη Σούρπη.
Πάντως οι υπεύθυνοι του ΓΣΑ -που κοιτούν και νεαρούς από τις Ακαδημίες τους- θέλουν να γεμίσουν το ρόστερ τους, αφού έφυγαν αρκετοί παίκτες.
Παρελθόν από την ομάδα οι Π. Παλάσης, Ε. Καψάλης, ο Άρης Τσουρέλης που πήγε στον Εθνικό, οι Γιάννης Φασουράκης, Αποστόλης Τανάγιας, Παναγιώτης Βούλγαρης και ο νεαρός Μπούτλας που πήγαν στον Πύρασο, ενώ στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πήγαν οι Θεοδωρίδης και Νικογιάννης.
Παρά τις προτάσεις που έχει φαίνεται να μένει ο νεαρός γκολκίπερ -στέλεχος των μικτών ομάδων- Ηλίας Λαγός, ενώ για τη θέση του τερματοφύλακα αποκτήθηκε και ο Γιάννης Αγριόδημος που ανήκε στον Πυργετό Λάρισας.
Το σίγουρο είναι πως η διοίκηση θέλει τη νέα χρονιά η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να πετύχει αυτόν το στόχο. Από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Σταμουλάκης ανέλαβε τα ηνία της ομάδα του Αλμυρού, έχει τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός, ενώ την Πέμπτη έχει προγραμματισθεί μια πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη της προετοιμασίας ορίσθηκε για την ερχομένη Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου