ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρώτη» για το Ρήγα Φεραίο

πρώτη-για-το-ρήγα-φεραίο-498861

Με αισιοδοξία πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο του Βελεστίνου η πρώτη προπόνηση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου του Ρήγα στο γήπεδο του Βελεστίνου. Το παρών έδωσαν όλοι οι παλιοί παίκτες της ομάδας αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία όπως είναι λογικό «έκλεψαν την παράσταση».

Ο Ρήγας την περσινή σεζόν κατέκτησε την πρώτη θέση στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. και επέστρεψε πανηγυρικά στην κατηγορία από την οποία αποτελούσε παρελθόν το καλοκαίρι της περιόδου 2008-09, όταν και τα λάθη εκείνης της σεζόν έστειλαν την ομάδα και πάλι στο τοπικό.

Με νέο τεχνικό στη θέση του Νίκου Χατζηκυριακίδη τον Γιώργο Καραμίχαλο, ο οποίος την τελευταία περίοδο είχε τα ηνία της ΑΕ Λεχωνίων, οι κυανόλευκοι επιθυμούν την ερχόμενη σεζόν πάνω από όλα τη διατήρηση της ομάδας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ό,τι το καλύτερο.

Γι’ αυτό άλλωστε το ρόστερ έχει ενισχυθεί μέχρι στιγμής με ούτε λίγο ούτε πολύ 13 συνολικά παίκτες, με τους δύο τελευταίους να ανακοινώνονται και είναι οι Σπύρος Δανιλόπουλος του Θησέα και Γιάννης Μόσιος της Ακρόπολης.

Ο πρώτος αγωνίζεται στην επίθεση και πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και ως περιφερειακός. Πέρυσι είχε μια πολύ καλή σεζόν με το Θησέα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας -προκαλώντας και το ενδιαφέρον της Νίκης Βόλου- ενώ κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί και στον Εθνικό Βόλου, από τον οποίο και μεταπήδησε στην ομάδα της Αγριάς.

Ο Μόσιος από την άλλη είναι επιτελικός μέσος και πέρυσι αγωνίστηκε στην Ακρόπολη, επίσης στο Α’ τοπικό, ενώ παλαιότερα είχε παίξει ξανά στη Δ’ Εθνική για λογαριασμό του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου, του Αστέρα Ριζομύλου αλλά και του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Σε αυτούς αν προσθέσουμε και τους Θωμά Λαμπρογιώργο, Γιώργο Χατζή, Γιάννη Ζαχαράκη, Νίκο Μπατσικώστα και Γιώργο Κωνσταντάκο, αλλά και τους Ντόντο, Χατζηαθανασίου, Κουρίτα, Τριχόπουλο και Μπριάζνα που επέστρεψαν από δανεισμό, αντιλαμβάνεται κανείς πως η ομάδα ενισχύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια οι κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν δύο με τρεις μεταγραφές επιπλέον. Από την ομάδα αναμένεται να αποχωρήσει ο Λάππας, ενώ στο δυναμικό θα παραμείνει ο Σπαθής. Από την πλευρά του ο Δήμος Βελεστίνου εκπροσωπήθηκε από το Δημήτριο Σπαθή και όπως είναι λογικό αναμένεται για ακόμη μία χρονιά να είναι κοντά στην ομάδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου