ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλός αποκλεισμός από το Κύπελλο

διπλός-αποκλεισμός-από-το-κύπελλο-533901

Χωρίς εκπρόσωπο από το Βόλο θα συνεχιστεί το Κύπελλο Ελλάδας γυναικών, καθώς αμφότερες οι ομάδες της πόλης μας, ηττήθηκαν και αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Βόλος 2004

Στο ντέρμπι του 2ου ομίλου, η ομάδα των Τρικάλων κέρδισε το Βόλο 2004 με 2-0, στο ΕΑΚ του Βόλου, πανηγυρίζοντας την πρόκριση. Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι και ισορροπημένο που παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου, οι φιλοξενούμενες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 20’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Ντόκου. Οι Βολιώτισσες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά στις κυριότερες φάσεις τους στο 15’ όπου η Χαρακοπούλου αποσόβησε τον κίνδυνο προ της Γάτσιου, αλλά και στο 35΄με μια κεφαλιά της Δημητριάδη από το ύψος της μικρής περιοχής που μπλόκαρε η τερματοφύλακας των Τρικαλινών, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 0-1.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τις φιλοξενούμενες να πετυχαίνουν και δεύτερο τέρμα με την Μπαρμπόσα στο 75’, «κλειδώνοντας» τη νίκη και την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Βασίλισσα Θράκης.

ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Τσελίκα (79’ Σύρμου), Σταμοπούλου, Αβντόλι, Οικονόμου, Χαρίση (44’ λ.τ. Γρηγοριάδη), Γάτσιου (56’ Καλαμπούκα), Δημητριάδη, Ανδρέου, Βέτσικα, Πούλιου.

Μαγνησιακός

Χωρίς άγχος και με τις νεότερές του παίκτριες που έχουν λιγοστό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε στα Ιωάννινα ο Μαγνησιακός, προκειμένου να αγωνιστεί με αντίπαλο την Προοδευτική Περάματος, εκεί όπου γνώρισε την ήττα- αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου με 3-1. Η ομάδα του Θοδωρή Κατσαμόρα, που ήταν αξιόμαχη, είχε δύσκολο έργο, ενώ μόλις στο 4’ η Τσιούρη από κοντά σημείωσε το 1-0 για τις γηπεδούχες. Στο 16’ η Βολιώτισσα Μυρσίνη Μήτα επιχείρησε ένα σουτ, που αρχικά η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Ξάνθη απέκρουσε, η μπάλα όμως βρήκε το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, για το 2-0.Το 3-0 ήρθε για την Προοδευτική στο 40’ με ωραίο σουτ της Ράπτη, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Βολιώτισσες ήταν να μειώσουν στο 44’ με όμορφη λόμπα της Πέτση σε 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς τίποτα δεν άλλαξε στο β’ μέρος, με την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει και χαμένο πέναλτι, στο 73’ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ξανθή, Καραδήμα (75’ Δεληστάθη), Τριανταφύλλου, Γιαμαλή, Καραλή, Καραίσκου, Ρούχα, Δερβενιώτη, Πέτση, Γκέκα, Κωσταντέλια.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου