ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικό ραντεβού αύριο με Τριχιά

τελικό-ραντεβού-αύριο-με-τριχιά-501990

Το ενδιαφέρον υπάρχει και από τις δύο πλευρές κι αν αύριο υπάρξει συμφωνία, ο Γιώργος Τριχιάς θα αποτελέσει παίκτη των κυανολεύκων. Ο Στράτος Γιδόπουλος θα βρίσκεται αύριο στο Βόλο για να επιληφθεί θεμάτων της ομάδας και έχει κλείσει ραντεβού το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ με το Βολιώτη επιθετικό.
Ο έμπειρος παράγοντας θα καταθέσει την τελική του πρόταση στον 31χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος από την πλευρά του θα κληθεί να απαντήσει άμεσα, αφού αν δεν τα βρει με τη διοίκηση της Νίκης, θα πρέπει να μεταβεί στη Νάουσα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας των Χανίων, που θα πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ήδη ο Τριχιάς είχε δεχτεί τις προηγούμενες ημέρες βελτιωμένη πρόταση από τον κ. Ιωαννίδη, που έδειξε να τη βλέπει θετικά. Συμφωνία όμως ακόμα δεν υπάρχει για το οικονομικό.
Να θυμίσουμε ότι ο Τριχιάς ήταν σχεδόν σίγουρος για τους Κρητικούς και απέμεναν μόνο οι υπογραφές για την επισημοποίηση της συνεργασίας του, μέχρι που μπήκε «σφήνα» η Νίκη για την απόκτηση του, κάτι που τον έκανε να παρατείνει την τελική του απόφαση, ώστε να συζητήσει την επιστροφή του στη Νέα Ιωνία. Ο Τριχιάς φαίνεται πώς αποτελεί μια ενδεδειγμένη λύση για την επίθεση της κυανόλευκης ομάδας. Αν τελικά δεν προκύψει συμφωνία, οι διοικούντες την ΠΑΕ θα στραφούν σε άλλες λύσεις και μια εξ’ αυτών είναι ο έμπειρος, Θωμάς Μακρής. Ο Μακρής βρισκόταν από την αρχή στη λίστα του Στράτου Γιδόπουλου και των συνεργατών του, αλλά όταν προέκυψε το «φλερτ» με τον Τριχιά, αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στο Βολιώτη ποδοσφαιριστή.
Επαφές όλη την εβδομάδα δεν υπήρξαν μόνο με τον Τριχιά, αλλά και με άλλους δύο πρώην κυανόλευκους. Μάλιστα, ραντεβού αναμένεται να υπάρξει και με τον Άκη Πέτρου, που περιμένει από το Στράτο Γιδόπουλο να γίνει η μεταξύ τους συνάντηση για να ξεκαθαρίσει το θέμα και να αποφασίσει και ο ίδιος που θα συνεχίσει την καριέρα του. Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Γιάννη Τσάγγαρη, ο οποίος δεν είναι μόνο ότι συνδέεται με συμβόλαιο με την Αναγέννηση Καρδίτσας που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της λόγω των διοικητικών ανακατατάξεων που υπάρχουν, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Διαφορά στο οικονομικό βέβαια έχει εντοπιστεί και με τους Τριχιά και Πέτρου, αλλά ο Γιδόπουλος εκφράζει την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.
Εκτός των τριών Βολιωτών εξετάζονται κι άλλες λύσεις για τους κυανόλευκους, ενώ καθημερινά προτείνονται ποδοσφαιριστές από διάφορους μάνατζερ για την ομάδα. Έτσι οι πληροφορίες θέλουν τον Ιωσήφ Ζάχο να έχει προταθεί, αλλά ο Γιδόπουλος διαψεύδει ότι έχει ασχοληθεί τουλάχιστον μέχρι τώρα με την περίπτωση του συγκεκριμένου γκολκίπερ.
Επίσης εξακολουθούν να ενδιαφέρουν την ομάδα της Νέας Ιωνίας, οι Διγκόζης και Παπαδιονυσίου, ενώ στο τελικό στάδιο των επαφών βρίσκεται η ομάδα με τον έμπειρο αμυντικό Βαγγέλη Στουρνάρα, που περιμένει να κληθεί για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους, αφού οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις δυο πλευρές και ίσως αύριο Δευτέρα να γίνει ραντεβού στο Βόλο για να υπογράψει ο παίκτης το συμβόλαιο του.
Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει ραντεβού και με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής για τους νεαρούς Αργύρη, Κυπτίου και Γκίκα που είναι να προωθηθούν στην ομάδα της ΠΑΕ, ενώ ο Τζανετόπουλος θα παραχωρηθεί μετά την σύμφωνη γνώμη και του Στράτου Γιδόπουλου στον Ολυμπιακό Πειραιώς λόγω οικογενειακού προβλήματος.
Από κει και πέρα στο… ακουστικό τους περιμένουν και οι παίκτες του περσινού έμψυχου δυναμικού, που ακόμα δεν έχουν κλείσει σε κάποια ομάδα. Αυτοί είναι οι Σωτρίνης, Μοράλες, Κουτσογιάννης, Καρακώστας, Γκινής, Ζάγκας, καθώς και οι νεαροί Φλάμος, Παπαϊωάννου, Κατσίβελος, Ζαρίφης και Ντακούρ που δένονται με συμβόλαιο με το κυανόλευκο συγκρότημα.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο λοιπόν μπορεί να μην έγιναν ανακοινώσεις όπως αναμενόταν, αφού οι εξελίξεις μετατέθηκαν για την αυριανή ημέρα, αλλά δε θα αργήσουν όπως όλα δείχνουν…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου