ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανάκαμψη στην έδρα του

ανάκαμψη-στην-έδρα-του-535062

Τον Θεσπρωτό υποδέχεται σήμερα (3μ.μ) στο Δημοτικό στάδιο Βελεστίνου ο Ρήγας Φεραίος, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου, θέλοντας να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες μπροστά στο κοινό του.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Δύσκολο πρόγραμμα με δύο αγώνες-φωτιά και ισάριθμες ήττες από Καραϊσκάκη και Απόλλωνα Λάρισας γνώρισε ο Ρήγας Φεραίος τις τελευταίες εβδομάδες, και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε, δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε δύο από τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου στη Football League.

Για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, οι δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις περνούν πια στην ιστορία, καθώς το ενδιαφέρον είναι στραμμένο σε ένα σαφώς πιο εύκολο από πλευράς δυναμικής παιχνίδι, απέναντι στον Θεσπρωτό. Και μπορεί το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ηγουμενίτσα να είχε λήξει με 3-1 υπέρ των γηπεδούχων, ο Ρήγας Φεραίος όμως έχει αποδείξει πως στο Βελεστίνο είναι δυνατός, με τη βοήθεια και του κόσμου του.

Τα θετικά νέα εξάλλου για τον Λάκη Μπακάλη έρχονται στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς πέρα από την απουσία του Κώστα Γουτούλη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις, στο σημερινό παιχνίδι θα παρουσιαστεί πάνοπλος. Ο Γιώργος Αλεξίου, που είχε χάσει τα παιχνίδια με Καραϊσκάκη και Απόλλωνα λόγω τιμωρίας, εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ώστε να δώσει βοήθεια στην ομάδα του, ενώ εκτός απροόπτου θα βρίσκεται και στην αρχική σύνθεση της ομάδας του.

Ο Θεσπρωτός είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με το Ρήγα και πάντα υπολογίσιμη, ενώ πλέον βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Βελεστινιώτες. Σαφώς, η ομάδα από την Ηγουμενίτσα δεν έρχεται αδιάφορη στο Βελεστίνο και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο Ρήγας Φεραίος, με τις επιθετικές λύσεις που διαθέτει και με συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι, που φέτος έχει αποδειχτεί και «αχίλλειος πτέρνα» του, μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς.

Στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Κυπτίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.

Σφυρίζει ο Πανυτσίδης

Για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ο διαιτητής Κωνταντίνος Πανυτσίδης (ΕΠΣ Κοζάνης) θα διευθύνει αναμέτρηση του Ρήγα Φεραίου. Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Πατέτσος και Απόστολος Τσαπράζης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου