ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο η «πρώτη» επίσημη του Ρήγα Φεραίου

αύριο-η-πρώτη-επίσημη-του-ρήγα-φεραί-496610

Από αύριο(18.30) ξεκινούν τα σπουδαία για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου . Οι Βελεστινιώτες ρίχνονται στη σκληρή δουλειά της προετοιμασίας, προκειμένου να είναι έτοιμοι και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Σίγουρα ο Γιώργος Καραμίχαλος μαζί με παλιούς και νέους παίκτες θα προσπαθήσουν ξεκινώντας από αύριο, να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα διεκδικεί στα ίσα κάθε παιχνίδι. Εξάλλου, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες μεταγραφές καθώς το ρόστερ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
Να θυμίσουμε πως από την ομάδα του Ρήγα αποκτήθηκαν οι Θωμάς Λαμπρογιώργος, Γιώργος Χατζής, επέστρεψε μετά από 1 χρόνο ο Χρήστος Ζαχαράκης επέστρεψαν και οι Ντόντος, Χατζηαθανασίου και Κουρίτας που ήταν δανεικοί στη Χλόη όπως επίσης και ο Κώστας Τριχόπουλος από τον Αστέρα Ριζομύλου, αλλά και ο Δημήτρης Μπριάζνας από την ΑΕ Διμηνίου ενώ αποκτήθηκαν και οι Μπατσικώστας και Κωνσταντάκος,. Ακόμη ενώ έφυγε ο Τζέκας, έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν και τη νέα χρονιά οι Κουντούρης, Μπάτης, Γρούνας και Τσιαντής ενώ αντίθετα, αβέβαιο είναι το μέλλον και η παραμονή του Γιώργου Λάππα, που έχει ζητήσει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Επίσης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου