ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Ιταλία …για μοντάζ…

στην-ιταλία-για-μοντάζ-499342

Στη Βόρεια Ιταλία για το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας και για το μοντάζ με διεθνή φιλικά παιγνίδια θα βρίσκεται από σήμερα ο Ολυμπιακός έως τις 7 Αυγούστου.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε χθες βράδυ αεροπορικώς μέσω Θεσσαλονίκης με προορισμό τη Ζυρίχη και σήμερα αφού περάσει διαδοχικά από το Λιχτενστάιν, την Αυστρία ,το Ίνσμπουργκ και το Τιρόλο ,θα μπει στην Ιταλία, αρχικά στο Μπολβάνο με τελικό προορισμό το Πράτο όπου και θα καταλύσει η αποστολή των «ερυθρολεύκων». Εκεί, νότια του Τιρόλο, στο ξενοδοχείο «Garden Park», θα μονταριστεί η ομάδα και θα διεξαχθεί το πιο βασικό στάδιο προετοιμασίας με δυνατές προπονήσεις και φιλικά με Νάπολι και Χέρτα Βερολίνου (30 Ιουλίου σε αγώνες 45’ λεπτών), με Φιορεντίνα στις 2 Αυγούστου και με Ρόμα ή Λάτσιο στις 5 Αυγούστου. Νωρίτερα, και την ερχόμενη Τετάρτη 28 Ιουλίου, θα δοθεί φιλικό με την Κρεμονέζε.
Η ομάδα θα παραμείνει στο Prad at the Stelvio στη Β. Ιταλία έως 7 Αυγούστου.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλαμβάνονται, εκτός του τεχνικού επιτελείου, οι εξής ποδοσφαιριστές : Manuel Roca, Μαρούλης Ηλίας, Jakupovic Eldin, Alvarez Leandro, Castro Perez Facundo ,Frangipane Paolo, Martin Juan Eduardo, Monje Vicente, Szelesi Zoltan, Tomas Xavier, Umbides Javier, Γκότοβος Ευάγγελος, Ζαραδούκας Ιωάννης, Καμπάνταης Λεωνίδας, Καπετάνος Κώστας, Μητρόπουλος Παύλος, Πλιάγκας Δημήτριος, Ρίκκα Αντώνιος, Ρόκας Ευστάθιος, Σκάρος Κωνσταντίνος, Σολάκης Ηλίας, Τσεκούρας Ανδρέας, Ψυχογιός Νίκος και Sankare Khalifa Papa, ενώ σε σχέση με την ως τώρα προετοιμασία δεν πήγαν Ιταλία οι νεαροί Ζαχαράκης , Ζέρης , Ναουμίδης, Σφάκας αλλά και ο Κολίτσι.

Εκτός από τα φιλικά στη Βόρεια Ιταλία, έχουν κλεισθεί φιλικά και στην Ελλάδα όπου ο Ολυμπιακός θα είναι πιο έτοιμος.
Με την επιστροφή στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 13 Αυγούστου στο Βόλο, ενώ τα καλύτερα ακολουθούν αφού θα γίνει φιλικό ματς στις 18 Αυγούστου με τη Λάρισα και με Ολυμπιακό Πειραιώς στις 21 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου