ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασημένιο και χάλκινο για τον Νικόμαχο στο Πανελλήνιο

ασημένιο-και-χάλκινο-για-τον-νικόμαχο-537960

Σταθερός στις επιτυχίες του στο Ταεκβοντό ο Α.Σ. Νικόμαχος Βόλου συνέχισε τη συλλογή μεταλλίων σε πανελλήνιο επίπεδο με ένα ασημένιο και ένα χάλκινο από τους Αντωνόπουλο και Βαϊνά, κατατάσσοντας το σύλλογο σε υψηλές πάντα θέσεις.

Στις 25 και 26 Φεβρουαρίου έγινε στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Ταεκβοντό για το 2017. Ήταν διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας με συνδιοργανωτή τον Δήμο Βόλου.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε με τη στήριξη τοπικών χορηγών προς το άθλημα του Ταεκβοντό. Στο πολύ υψηλού επιπέδου αυτό πρωτάθλημα συμμετείχαν 330 αθλητές από 110 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Ο Α.Σ. Νικόμαχος συμμετείχε με 9 αθλητές και κατάφερε να αποσπάσει ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Οι υπόλοιποι αθλητές δεν κατάφεραν να διακριθούν λόγω κακής απόδοσης ή ατυχίας, παρ’ όλα αυτά όλοι αναγνώρισαν την αξία τους, τους θαύμασαν και χειροκροτήθηκαν. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής στα -58 ανδρών Αντωνόπουλος Ευάγγελος, και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στα +87 ανδρών ο Βαϊνάς Κωνσταντίνος, που ήταν και ο μικρότερος ηλικιακά στην κατηγορία αυτή, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει…

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου Α.Σ. Νικόμαχος με προπονητές τους αδελφούς Τόρη είναι πολλές και ασταμάτητες, ξεκινώντας από το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα γίνει σε ένα μήνα, καθώς και τα πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος, πανελλήνια και διεθνή, στα οποία συμμετέχουν οι αθλητές, και το Δ.Σ. εύχεται επιτυχίες και νίκες…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου